Jobbsafari är en del avschibsted logo

Manager Project Management

AS&B Executive · Boxholm · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu dig som vill leda vår projektavdelning in i framtiden och ta gruppen såväl verksamheten till nya höjder. Du kommer få ansvar för en grupp projektledare som är företagets medelpunkt för att realisera företagets produkter hela vägen – från design, till produktion och som färdiginstallerad hos kund.

Swisslog’s produkter levereras till hela världen och de håller hög klass och hög kvalitet, det finns flera exempel på installationer där våra produkter fortsätter att fungera utan större problem 25 år efter första drifttagning - vilket gör att vi har ett arv och en stolthet i att fortsätta producera och leverera enligt samma höga standard. Samtidigt förändras vår omvärld, och sättet vi gör affärer och hur vi jobbar med projektleverans behöver också förändras. Således finns det flera initiativ internt som syftar att göra vårt arbete effektivare, smidigare och enklare men till fortsatt hög kvalitet. Du som kommer till oss kommer mötas av människor med hög kompetens och djupt tekniskt kunnande, en stark gemenskap och stolthet över det vi gör och en öppenhet för att ständigt förbättra sig men också en prestigelös stämning där vi hjälps åt och delar med oss av vår kunskap. För att lyckas i denna roll ser vi att du har några år som chef i bagaget. Du är en öppen, kommunikativ och prestigelös person som älskar att jobba med människor och att få medarbetare att utvecklas och nå sina mål. Förändringsledning och coachande ledarskap är exempel på meriterande kompetenser som vi önskar att du har. Ett stort tekniskt intresse behöver du också ha, då du snabbt behöver kunna sätta dig in i tekniska frågor och förstå våra produkter.

Att vara projektledare hos oss är en utmanade roll. Att i den här rollen leda våra projektledare kommer givetvis också att vara det. Du kommer mötas av frågor och problem som du inte kunde förutse när du åkte till jobbet på morgonen. Samtidigt är det den typen av arbete du älskar, du gillar att lösa problem, att driva saker framåt och att känna tillfredställelsen när saker blir klara.

Resor förekommer i tjänsten, inom Sverige såväl som utomlands och ett krav är förstås att du kan göra dig förstådd på engelska på ett obehindrat sätt, i både tal och skrift.

Dina uppgifter

  • Leda och vidareutveckla gruppen mot uppsatta mål
  • Coacha och stötta dina medarbetare (Projektledaren) i deras vardag som projektledare.
  • Leda och fördela det dagliga arbetet
  • Eskaleringspunkt när saker och ting inte går som planerat
  • Tillsammans med övriga chefer säkerställa att processen för projektledning fungerar och utvecklas
  • Driva förändringsarbete som syftar till att förenkla och effektivisera rollen som Projektledare
  • Ekonomisk uppföljning av alla projekt
  • och en hel del mera… du blir inte arbetslös…

Din profil

  • En tydlig, öppen och kommunikativ ledarpersonlighet, gärna flertalet år som ledare.
  • En uppriktig önskan om att förbättra, förändra och utveckla det du ansvarar för
  • Prestigelöshet men med ett jäkla driv
  • Långsiktighet, tålamod och uthållighet – våra projekt tar tid och kräver dessa egenskaper. Således tar förändringar också tid och man behöver se ”lite bortom horisonten” för att, både för sig själv men också för dina medarbetare, hålla humöret uppe.

Vi kommer att erbjuda en mycket stimulerande tjänst som kommer att ge dig stora möjligheter att utvecklas.

Välkommen med din ansökan senast den 5 maj!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AS&B Executive

Placering

Boxholm

Kontaktperson

AS&B Executive AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons