Jobbsafari är en del avschibsted logo

Måltidsbiträde till Örtagårdens förskola

Norlandia Förskolor · Västerås · Ansök senast 1 maj (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som har erfarenhet av yrket samt är en trygg och stabil person. Iarbetet är det viktigt attsprida trygghet och glädje tillsammans med barn och pedagoger. Arbetet består av att ansvara för ett mottagningskök med tillberedning av frukost, grönsaker till lunchen samt förbereda mellanmål.Du är gärna utbildad barnskötare och du har ett stort engagemang och arbetsglädje. I arbetsuppgifterna ingår även att stötta pedagoger i barngrupp under vissa tider under veckan t.ex. under deras reflektionstider.

Du har lätt att skapa goda kontakter med barn, vårdnadshavare och pedagoger. Du vill bidra till att skapa en god pedagogisk måltid, bidra till att barnen för en positiv upplevelse av kost och måltider.

Beskrivning av tjänsten som köksbiträde

Du ska utföra normalt förekommande arbetsuppgifter i ett mottagningskök. Det är viktigt att du kan vara flexibel samt vi ställer höga krav god kommunikation för att säkerställa att information kommer fram. Tillsammans med pedagogerna bidrar du till barnens utbildning och deras upplevelser av maten. Du möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du trivs med att ansvara för köket, beställningar och utveckling av arbetet.

Vi lägger stor vikt vid kompetens, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.

Vi söker kökssbiträde 75%

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Arbetslivserfarenhet är meriterande

Utbildning är önskvärt

God kommunikativ förmåga är ett krav

Om Norlandia Förskolor Västerås

Norlandia förskolor har fyra förskolor i Västerås. Lövudden på Johannisbergsvägen, Nygårds på Nygårdsgata, Inspiratören på Morkullegatan och Örtagården på Basilikavägen. Vi arbetar åldersindelat och undervisningen förändras ständigt för att stimulera lärande, fantasi och kreativitet. Vi arbetar i projektform med en stor tilltro till barnens egen nyfikenhet och vetgirighet, som driver projektet framåt. Projektet utgår i från vårt gemensamma Norladia Quest, den övergripande inriktningen på projekten. I år är det COLORS som vi utforskar på olika sätt på förskolorna.

Trygghet och trivsel är grundläggande för att utbildningen. Vi sätter alltid barnets bästa i fokus. Inflytande och delaktighet över undervisningen är viktigt och barnets intressen, förmågor och behov, syns och tas till vara. Vi arbetar utifrån CARE där vi ser alla som kompetenta, ambitiösa, respektfulla och energiska.

Vi följer nationella styrdokument och lagar samt de kommunala riktlinjerna. Vi har ett centralt kvalitetsteam och varje enhet arbetar i lokala kvalitetsteam som ständigt utvecklar vår pedagogiska verksamhet. Vårt kvalitetsarbete bygger på att ha barnet i fokus. Vi har tydlig personalpolitik och etiska riktlinjer som ska vara kända av alla.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Arbetstid: Dagtid, varierande tiderschemalagt mellan 7.15-15.30

Tillträde: OMGÅENDE

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Thomas Gunnarsson: Rektor på Norlandia Förskolor Örtagården, Lövudden och Inspiratören

thomas.gunnarsson@norlandia.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norlandia Förskolor

Placering

Västerås

Kontaktperson

Norlandia Förskolor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons