Jobbsafari är en del avschibsted logo

Målare sökes

SHABA Bygg AB · Huddinge · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Hos Shaba Bygg AB söker vi alltid efter duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Just nu söker vi efter en utbildad och serviceinriktad målare (heltidstjänst) samt en målare för timanställning. Våra kundgrupper är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och byggföretag. Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag.

Shaba Bygg AB är ett entreprenörsdrivet företag. En god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagskultur. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vi söker dig som är bosatt i Stockholm med omnejd. Vidare söker vi dig med en god social kompetens som kan ha en bra kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter att man sätter kunden i första rum och visar respekt för både kunder och medarbetare. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktig för oss.

Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen fasad och fönsterrenovering, men andra branschrelaterade arbeten både inom- och utomhus förekommer. Du kommer i första hand att vara del av ett arbetsteam, så att kunna samarbeta och kommunicera tydligt är av stor vikt.

Inom vissa projekt kommer du även att behöva arbeta ensam, så att du är självgående, ansvarsfull och noggrann är ett krav.

Tveka inte att ta kontakt med oss. Anställning sker omgående.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SHABA Bygg AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

SHABA Bygg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons