Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönespecialist

St1 Refinery AB · Göteborg · Ansök senast 16 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Lönespecialist till St1 Refinery AB, Göteborg

Är du en erfaren lönespecialist som vill vara med på vår digitaliseringsresa med många spännande projekt framöver? Vill du dessutom dela företagets vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi? Då kan detta jobb vara något för dig!

Som lönespecialist kommer du att bli en värdefull resurs på företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för – hantera lön från ax till limpa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att rätt lön betalas i rätt tid samt säkerställa att vi efterlever all lagstiftning relaterat till löner och förmåner
  • Vara uppdaterad kring förändringar i kollektivavtal och lagstiftning
  • Hantera rapportering och avstämningar internt mot ekonomiavdelningen samt mot Skattemyndigheten, Försäkringskassan, Kronofogdemyndigheten, SCB och andra myndigheter
  • Vara stöd till chefer, arbetsledare och medarbetare i lönerelaterade frågor
  • Uppdatera våra system och administrera anställningsavtal, intyg etc.
  • Vara delaktig i att förbättra och utveckla processer och rutiner
  • Delaktig och driva digitaliseringsprojekt

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att hantera löneprocessen och att du har relevant utbildning. Exempelvis kanske du tidigare har arbetat som löneadministratör, löneassistent, lönekonsult, lönehandläggare, ekonomiassistent eller en annan närliggande roll.

Du kommer att ansvara för både kollektivanställda och tjänstemän med IF Metall samt Tjänstemannaavtalen (IKEM:s avtalsområde) Därför är det ett extra plus om du redan har erfarenhet med dessa avtal. Systemvana och erfarenhet att arbeta i Hogia, FLEX och Sympa ser vi som en fördel men inget krav.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och driven och bra på att styra ditt arbete. Du behöver ha god förståelse av att hålla deadlines och leverera i tid. Att vara noggrann, organiserad och ha en analytisk ådra ser vi som en förutsättning. Eftersom den här rollen innebär många kontaktytor internt och externt, är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Vad erbjuder vi dig?

Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat:

  • Bonuslön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse
  • Utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
  • Mycket bra träningsmöjligheter på siten, vi har ett nyrenoverat stort gym, uppvärmd pool och idrottshall
  • Friskvårdsbidrag
  • Subventionerad företagshälsovård


“I vårt team hjälps vi åt - man ska aldrig känna sig ensam. På avdelningen har man dessutom stora möjligheter att vara med och påverka, utveckla samt komma med egna idéer. Vi har också väldigt roligt tillsammans”

- Åsa Westher, Teamlead HR/Lön

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Läs mer på vår karriärsida: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Placeringsort:

Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen, precis vid Älvsborgsbron.

Ansökan och kontakt:

För frågor om tjänsten, kontakta Teamlead HR/Lön Åsa Westher på telefon 031-7446210, alt asa.westher@st1.com. Vi tar ej emot ansökan via e-post pga. GDPR. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Om St1 Refinery AB

Vi är ett nordiskt energibolag som vill vara med och driva energiomställningen och vår vision är att bli den ledande producenten och säljaren av CO₂-medveten energi. För verksamheten i Sverige följer vi Sveriges klimatmål vilket innebär att vi senast 2045 ska ha nettonoll utsläpp. På vårt raffinaderi i Göteborg har vi ungefär 270 anställda med experter och specialister inom processindustrin med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Vi investerar stort i biogas och driver också två stora projekt för att tillverka avancerade biodrivmedel respektive elektrobränslen för flyget. Vi startade vår första gröna anläggning nyligen som producerar biodiesel och vi håller också på att anlägga en solcellspark i Göteborg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

St1 Refinery AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons