Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönespecialist till Aditro Logistics

Hero · Stockholm · Ansök senast 26 sep. (150 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu tillsätter vi till vår kund Aditro Logistics en framåtlutad och affärsorienterad lönespecialist.

Aditro Logistics är ett teknikdrivet företag inom orderhantering. Född inom logistik och uppfostrad av teknik – säger vissa. Vi älskar liksom e-handel, detaljhandel och dagligvaror. Vår mission är ganska enkel. Genom smarta, enkla och flexibla lösningar för orderhantering - med ett teknologiskt och digitalt tankesätt - ger vi våra kunder tydliga konkurrensfördelar. Vi vill kalla det LogTech – du kommer förmodligen kalla det oslagbart.

Om Rollen

I rollen som Lönespecialist kommer du att vara en viktig del av Aditros HR och löne-funktion och personalintensiva verksamhet med många kontaktytor. Din nyfikenhet och din breda erfarenhet inom löneområdet gör dig väl lämpad för rollen. Som en expert inom lönerelevanta frågor kommer du att vara trygg med hela löneprocessen och vara det självklara stödet för chefer och medarbetare.

Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för hela löneprocessen
  • Hantering av löne- och kollektivavtalsfrågor för chefer och medarbetare
  • Administration kring nyanställningar
  • Anmälningar till Försäkringskassan och Kronofogden samt rapportera till SCB
  • Vara involverad i olika HR/lön-projekt
  • Agera kravställare internt, hantera rapportering och uppdatera dokumentation löpande

Dina erfarenheter

Vi söker dig med minst 2-5 års erfarenhet från en likvärdig löneroll. Du behöver inte vara auktoriserad lönespecialist, men är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för arbetsrättens lagar och avtal samt starka färdigheter i Excel och Officepaketet. Kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska är viktiga för att lyckas i rollen.

Personliga Egenskaper

Du är serviceinriktad och trivs med att bygga och upprätthålla relationer med både medarbetare och chefer. En positiv och driven attityd, tillsammans med en vilja att lära och utvecklas, är egenskaper som vi värdesätter högt. Flexibilitet, struktur och noggrannhet är andra egenskaper som är viktiga för att lyckas i denna dynamiska roll.

Företagskultur

Aditro sitter i Stadshagen Kungsholmen, de erbjuder en varm och prestigelös atmosfär med flexibilitet. Du kommer att vara en del av ett team där din kompetens och passion för Lön/HR och systemutveckling uppskattas. De tillämpar en hybrid arbetsplatsmodell med möjlighet att arbeta på distans.

Hur söker du?

Detta är initialt ett konsultuppdrag med mycket goda chanser att efter sex månader bli överrekryterad till kunden. Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig johan.iggbom@hero.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

“We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hero

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Hero AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons