Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönekonsult till ett spännande uppdrag

Wrknest · Stockholm · Ansök senast 14 sep. (140 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund.

Krav

*Flera års erfarenhet av lönehantering

Meriterande

* SD Worx erfarenhet

    Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann, strukturerad och serviceminded. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

    Övrig information

    Start: Omgående

    Plats: Stockholm

    Omfattning: 100%

    Anställningsform: Konsult (Interim)

    Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

    Om Wrknest

    På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

    Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. www.wrknest.se

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Wrknest

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Wrknest AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons