Jobbsafari är en del avschibsted logo

Löneadministratör i Örebro

Novum Assistans · Örebro · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

I rollen som Löneadministratör kommer du att hantera hela löneprocessen för våra medarbetare. Detta inkluderar allt från lönekörningar, rapportering, pensions- och försäkringsfrågor till att vara kontaktperson för medarbetarnas frågor kring lön. Du kommer att arbeta nära ekonomiansvarig samt personalchefför att säkerställa en smidig och korrekt löneadministration.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Kontrollera medarbetarnas inrapporterade arbetstid, frånvaro, övriga ersättningar och arvoden.
  • Administrera nyanställningar.
  • Hantering av semesterberäkningar.
  • Att påett pedagogiskt sättsupporterabolagets chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor.
  • Säkerställa korrekt fakturering gentemot Försäkringskassan, kommuner och regioner.

      Vem är du som sökande?Vi söker dig som har relevant erfarenhet av administration och som är van att arbeta självständigt med hög grad av ansvar.Du är en noggrann och engagerad person som trivs i en miljö där kvalitet och initiativtagande värderas högt. Du har en utmärkt förmåga att organisera ditt arbete och fullfölja det enligt tidsplan.Med din integritet och personliga mognad blir du en viktig del av vårt tjänstemannateam inom Novum.

      Vi tror att du kommer trivas som kollega med oss om du har enpositiv inställning, nyfiken på att lära dig om Novums arbete och delar vår ambition om att göra skillnad för individen, i branschen och samhället.

      Kvalifikationer och erfarenhet
      • Vi ser att du som sökerhar relevanttidigare erfarenhet av administration, gärna inom lön.
      • God datorvana och känner dig trygg att hantera office-paktet, framförallt excel.
      • Vana vid att arbeta med kollektivavtal
      • Obehindrad muntlig och skriftlig kommunikation i svenska och engelska.

      Tidigare erfarenhet av Crona lön, AiaiochVisma är meriterande.

      Som anställd på Novum

      En möjlighet att arbeta i en organisation som värdesätter tillväxt, utveckling och engagemang. Du blir en viktig del i vår strävan att skapa en positiv arbetsmiljö där alla medarbetare känner sig uppskattade.

      Som anställd erbjuds du en hög grad av flexibilitet och egenansvar. Väl självständig i arbetsuppgifterna så finns det goda förutsättningar att arbeta på distans och med flexibla arbetstider förutsatt att löneprocesserna sköts enligt tidsplan.Som anställd på Novum Assistans arbetar du nära där besluten tas - du har stor möjlighet att påverka ditt arbete.

      Övrig information om tjänstenOmfattning: 50%. Tjänstens omfattning kan komma att utökas med tiden efter överenskommelse.

      Utöver tjänstgöringsgraden delar du med med övriga tjänstemänpå jourtelefonen för bemanningsärendensom roterar veckovis. Detta innebär att du behöver vara tillgänglig över telefon utanför ordinarie arbetstidungefär var 10:e vecka.

      Lönetyp: MånadslönTillträde sker enligt överenskommelse.Urvalsprocessen sker löpande. I den här rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroll och kreditupplysning inför anställning.

      Varmt välkommen med din ansökan till ett engagerat team i Örebro!

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Novum Assistans

      Placering

      Örebro

      Kontaktperson

      Novum Assistans AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons