Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lön- och HR specialist

Kvdbil · Göteborg · Ansök senast 16 okt. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, årligen säljer vi runt26 000 bilar.När vi går till jobbet varje dag gör vi det med stävan om att jobba mot en schysstare bilbransch – med ärlighet och transparens. Vi drivs av att ge god service och hitta lösningar som underlättar våra kunders bilaffärer. Och kul på jobbet, det har vi mycket av!

Nu söker vi enLön- & HR Specialist till vårt kontor i centrala Göteborg

Om jobbet

Som Lön- & HR Specialist på Kvdbil kommer du i första handvara ansvarig för lönehanteringen för våra cirka 200 tjänstemän inom bolaget. Du kommer att ha ett stort ansvar att säkerställa en korrekt och smidig lönehantering samt systemansvar för de Löne- och HR relaterade systemen. Du är en viktig del av vår HR-avdelning och har daglig kontakt med våra chefer och medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

• Månadsvis lönehantering inkl. förberedande lönearbete, frånvarohantering och hantering av arbetstider samt rapportering såväl internt som externt, årsskiftes- och semesterårshantering mm.

• Administration av förmåner, handläggning av pensioner och försäkringar, registervård samt personalaktsadministration

• Tolkning och hantering av kollektivavtalade regler samt lagar och avtal som styr lönehantering

• Att på daglig basis stötta och coacha ledare i Lön- och HR-relaterade frågor

• Delta i rekryteringar, avtalsskrivning samt säkerställa onboarding och introduktionsprogram för nyanställda

• Uppdatering av HR rutiner- och policys

• Vara delaktig i att utveckla hur vi arbetar med lärande och utbildningar bl a genom vårt LMS

Utöver detta kommer du också bidra med stöttning vid affärsutvecklande insatser i form av HR-relaterade projekt.

Din profil

Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom Lön och HR, eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper om lagar och avtal som styr lönehantering. Du har också goda kunskaper i Office-paketet, erfarenhet av lönesystemet Agda och tycker det är utvecklande och roligt att arbeta i en bred roll inom både Lön och HR.

Som person är du strukturerad, noggrann och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är också kommunikativ och har en god förmåga att kommunicera med både chefer och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Du är ansvarstagande, resultatorienterad och har en problemlösande förmåga och ett utvecklingstänk.

Utöver kvalifikationerna ovan ser vi även att du:

• Har arbetat med hela löneprocessen

• Har arbetat något med olika delar inom HR

• Är flytande i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenheter av systemen Agda Lön, TooEasy och Skovik

Vi är ett litet team bestående av dig som Lön- & HR Specialist samt en operativ HR-chef och vi arbetar tätt tillsammans, vilket innebär att det finns stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla hur vi arbetar. Det innebär också att arbetet blir brett och att ingen dag blir den andra lik. På Kvdbil lägger vi stor frihet hos varje medarbetare, vilket innebär en förväntan på att ta initiativ och vara självgående, men också stora möjligheter att påverka framtiden och det egna arbetet för att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi ser gärna att du utmanar både våra befintliga processer och rutiner samt bidrar till ständiga förbättringar.

Så är det att jobba på Kvdbil

Hos oss är du expert på ditt område, men behöver inte vara bäst på allt. Du är en del av en organisation full med kunskap och kollegor som har din rygg när du behöver det. Här arbetar du under ett tillitsbaserat ledarskap bredvid kollegor med många olika bakgrunder, erfarenheter, åldersgrupper och personligheter.

Väx med oss

Vi är ett företag i ständig förändring där vi har snabba beslutsvägar med möjlighet att göra sin röst hörd och vara med och påverka. För dig som drivs av att ständigt kunna utvecklas och verka i en föränderlig vardag finns rum för att växa inom bolaget. Vi har många kollegor som gjort karriär internt och vuxit i både ansvar och expertis under åren.

Hos oss får du marknadsmässig lön, är anställd under kollektivavtal och får ta del av ett attraktivt förmånspaket med tillhörande försäkringar.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som vi inleder med sex månaders provanställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För frågor om tjänsten kontakta HR-chef Åsa Falck, via mejl asa.falck@kvdbil.se.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök tjänsten redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kvdbil

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Kvdbil AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons