Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare Sommaren 2024

JOHANNESVIKS CAMPING & STUGBY AB · Sotenäs · Ansök senast 1 maj (4 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lokalvårdare 2024 i din ansökan

Johannesvik är en familjeanläggning belägen i ett naturskönt område vid Kungshamns södra infart, bara ett stenkast från Smögen! Anläggningen har cirka 350 campingtomter och ett 40-tal stugor. Området består omväxlande av ängs- och skogsmark omgivet av bohuslänska berg och hav. Förutom boende så finns här också en och bastu, grillstuga, äventyrsgolf, restaurang, butik och badplats!

Nu söker vi lokalvårdare inför säsongen 2024!

Vi söker en person som tycker om service och framförallt ordning och reda. Du är en noggrann, engagerad, lyhörd och ansvarstagande person med en blick för kvalitet och en god förmåga att planera. Som lokalvårdare möter du mycket människor i olika sammanhang. Därför är det bra att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som gäster, en positiv attityd som smittar av sig. Då arbetet ibland kräver högt tempo med varierande arbetsuppgifter behöver du vara stresstålig och flexibel. Du kan arbeta varierande tider, vardagar, kvällar och helger. Du har en problemlösningsförmåga och ser möjligheter istället för problem.

För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra gäster på campingen, söker vi dig med goda kunskaper i svenska. Körkort B är meriterande.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat städ av servicehus, diskrum, tvättstugor, putsa fönster, kontors-, restaurang och stugstäd/ stugcheck.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vill du vara med i vårt Team?

Mejla in personligt brev och CV.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JOHANNESVIKS CAMPING & STUGBY AB

Placering

Sotenäs

Kontaktperson

Johannesviks Camping & Stugby AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lokalvårdare 2024 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons