Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare och assisterande teamledare

Lokalvårdare och assisterande teamledare

AB Rent Hus Sverige · Halmstad · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

#jobbjustnu

Vi söker dig som vill jobba som assisterande teamledare samt med lokalvård på vårt kontor i Halmstad.

Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och i år firar vi 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, byggstädning, bodstädning och golvvård för att nämna några.

AB Rent Hus har sitt huvudkontor i Varberg, men vi finns även i Halmstad. Vi utför uppdrag utmed västkusten från Kungsbacka i norr till Båstad/Torekov i söder.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är varierande mellan 06:00-18:00. Det kan förekomma arbete på kvällstid och även under helgen, men detta är mycket sällan.

Som assisterande teamledare är du en klippa inom lokalvård och jobbar närmast våra kunder. Du har ett nära samarbete med dina kollegor samt med platschefen. Du bör vara "serviceminded" och ha blick för vad som är rent och snyggt. Du kan se detaljer och tycker om att göra det "lilla extra" för kunden. Om du har intresse och känsla för inredning så är det positivt.

Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi arbetar på flera olika uppdrag under en arbetsdag. Våra kunder finns i och utanför tätorten, därför är det viktigt att du har körkort (för manuell växellåda) för att kunna förflytta dig mellan olika uppdrag. Under sommaren är det flera uppdrag hos kunder i Torekov. Företaget tillhandahåller arbetsbilar men det är en fördel om du har tillgång till egen bil, då det förekommer att man behöver använda egen bil i tjänsten mot milersättning.

Vi har en tydlig ambition – det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda. Arbetsmiljön är viktig för oss för att du ska känna dig trygg. Vi har kollektivavtal, försäkringar, friskvård och frukost varje dag.

Låter detta intressant? Sök tjänsten hos oss. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vänta inte med din ansökan eftersom vi behandlar alla ansökningar löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Rent Hus Sverige

Placering

Halmstad

Kontaktperson

AB Rent Hus Sverige

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons