Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare med körkort sökes

Välvårdat AB · Mölndal · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Om jobbet

Är du en person med en passion för ordning och renlighet? Vill du arbeta i ett företag där din insats direkt bidrar till våra kunders välbefinnande och trivsel? Mölndal Städfirma söker nu en engagerad och noggrann Städspecialist till vårt växande team.

Dina arbetsuppgifter:

  1. Hemstädning: Du kommer att utföra regelbunden städning i våra kunders hem, vilket inkluderar dammsugning, dammtorkning, och moppning.
  2. Flyttstädning: Du kommer att hjälpa till med grundlig rengöring av bostäder i samband med flytt, inklusive fönsterputsning och rengöring av svåråtkomliga ytor.
  3. Kontorsstädning: Du ansvarar för att underhålla och rengöra våra företagskunders arbetsplatser, från kontorsrum till gemensamma utrymmen.

Vad vi söker:

  • Krav: B-körkort är ett krav
  • Meriterande: Erfarenhet av specialstädning som fönsterputsning eller golvvård är meriterande.

Vem du är:

Du är en person som har ett öga för detaljer och tar stolthet i att utföra ditt arbete noggrant och effektivt. Du är självgående men trivs även i teamarbete. God kommunikationsförmåga på svenska är viktigt, och ytterligare språkkunskaper ses som en fördel.

Att jobba hos oss:

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, konkurrenskraftig lön, och möjligheter till utveckling inom företaget. Du kommer att vara en del av ett team som värdesätter professionalism och kvalitet i allt vi gör.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till info@molndalstadfirma.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Välvårdat AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Välvårdat AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons