Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare 50-75%

Gem & Tussar AB · Orust · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Lokalvårdsföretag på Henån söker Lokalvårdare 50-75%

Vi är ett etablerat lokalvårdsföretag i Henån som har betjänat Orust med omnejd sedan 2006. Vårt företag erbjuder ett brett utbud av städtjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar efter att skapa en trygg och pålitlig relation med våra kunder, och vårt främsta mål är att inte bara göra dem nöjda, utan att överträffa deras förväntningar.

Vi erbjuder en timanställning på 50-75% vardagar, med möjlighet till en fast tjänst för rätt person. Som anställd hos oss får du dagtidsscheman och stabila anställningsförhållanden. Vi är stolta över att vara anslutna till fackförbundet Handels och har även avtal med Fora för försäkringar samt pensionsavsättningar.

Vi ser vår personal som vår viktigaste tillgång och värdesätter deras trivsel och möjlighet att prestera på sin bästa nivå varje dag. Vi letar efter en trevlig, punktlig, noggrann och flexibel person. Tidigare erfarenhet av städning är meriterande, och du behöver ha körkort samt tillgång till bil. Även om svenska språket inte är ett absolut krav, behöver du då kunna kommunicera på engelska.

Om du vill bli en värdefull del av vårt team, uppmanar vi dig att skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med till oss. Ansökningar skickas till info@gemotussar.com.

Detta är en spännande möjlighet för dig som är intresserad av lokalvård och vill vara en del av vårt företag. Vi ser fram emot att få ta del av din CV och personliga brev.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gem & Tussar AB

Placering

Orust

Kontaktperson

Gem & Tussar AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons