Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikkoordinator

Bioglan · Malmö · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du vår nya Logistikhjälte?

Är du en nyfiken och analytisk person med erfarenhet av logistik och vill bli en del av ett expansivt lokalt bolag fullt av härliga kollegor? Då ska du söka denna tjänsten hos oss!

Om tjänsten

Vår uppskattade kollega går nu vidare till nytt spännande uppdrag inom Bioglan, så nu letar vi efter en ny kollega som älskar att arbeta med logistik. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat logistikteam på sju personer men har i ditt arbete kontakt med så många fler kollegor på Bioglan.

Ditt huvudfokus kommer att vara på operativa arbetsuppgifter inom logistik och du kommer fungera som en kravställare och kontaktperson med många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Det innebär att du du kommer vara kontakten mot våra leverantörer, efterfråga relevant dokumentation och avtal, samt att du kommer bygga och utveckla goda relationer över funktionsgränserna. Du kommer även bli involverad i många interna projekt för att representera logistik. Tjänsten omfattar administrativa uppgifter vilket också behöver vara motiverande för dig som söker tjänsten.

Du kommer till exempel att:

  • Vara delaktig i samt driva projekt vid förändringar i leveranskedjan,

  • Registrera, granska och organisera dokument elektroniskt som fysiskt,

  • Driva och skriva CC-ärenden (ändringsärende) enligt GMP,

  • Arbeta utifrån gällande SOP/arbetsrutiner och uppdatera vid behov,

  • Utföra initiala leverantörskvalificeringar och rekvalificeringar,

  • Uppdatera inköpsspecifikationer,

  • Supportera våra Supply Planner’s i administrativa uppgifter,

  • Sammanställa leverantörs-data som beslutsstöd till ledningsgrupp och vid QMR, Quality Management Review,

  • Utveckla, strukturera och utmana gällande arbetsmoment, och

  • Presentera och ansvara för KPI.

Din profil

För att trivas och ha kul i rollen som logistikkoordinator hos oss ser vi att du är kvalitetsmedveten, har lätt för administration och att du självständigt kan strukturera arbetet samt ta och följa detaljerade instruktioner. Vi ser gärna att du har viljan att utveckla och förbättra det arbete du tar dig an och driver dina processer med ett analytiskt förhållningssätt. Du har många kontaktytor och behöver därför vara kommunikativ, serviceminded och gilla att arbeta tillsammans med andra.

Utöver detta så ser vi att du har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, supply chain eller motsvarade

  • Ett antal års erfarenhet ifrån administrativa, koordinerande och planerande tjänster med projekt som löper parallellt.

  • God datorvana och navigera både i Officepaketet och andra IT-system

  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder

  • Centralt läge i Malmö hamn med gratis parkering,

  • Förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, gratis frukost och frukt dagligen och möjlighet till förmånscykel,

  • Flexibel arbetstid,

  • Ledighet röda dagar, kortare arbetsdag dag före röd dag samt ledighet dagarna mellan jul och nyår,

  • Kontinuerlig kompetensutveckling,

  • Förmånen att tillsammans med hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade kollegor arbeta med framstående produkter och ta er an roliga utmaningar.

Ta chansen och sök dig till ett trevligt företag med härliga kollegor och god atmosfär där fokus är att vi samarbetar för att möta våra mål. Vi är nu i en expansiv fas där vi utvidgar produktionskapaciteten med nya produktionslinjer och mer kapacitet behövs inom vår avdelning för att möta den dagliga verksamheten samt kundernas krav.

Praktiskt
Tjänsten är en heltidstjänst

Tillträde omgående alternativt efter överenskommelse

Placerad i Malmö - ej hybrid

Anställningen omfattas av kollektivavtal

Provanställning tillämpas

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Skicka din ansökan senast den 5 maj 2024.

För mer information om företaget och tjänsten - kontakta Jimmy Svensson (Teamleader Logistics) på jimmy.svensson@bioglan.se eller 040-28 75 53.

Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika som varje dag hjälper människor över hela världen. I Malmö tillverkas produkter för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. På Bioglan värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och vår organisation. Vi värdesätter en positiv och nyfiken inställning och ett professionellt och kompetensbaserat arbetssätt.
Bioglan AB har strax över 100 medarbetare som definieras av en stor mångfald, med hänsyn till ålder, nationalitet och utbildning, vid anläggningen i Malmö. Organisationen är ansluten till IKEM-förbunden. 

Läs mer om oss på www.bioglan.se
Ansökan sker via https://careers.bioglan.se/ 

 

 

Bioglan AB undanber oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bioglan

Placering

Malmö

Kontaktperson

Roi Rekrytering Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons