Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistiker

WRKFRC · Göteborg · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en ny medarbetare till Provexas logistikavdelning på anläggningen i Göteborg.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar hantering av intern samt extern logistik. Att köra truck, arbeta med fraktbokning och hantera lager är några av uppgifterna som står på den dagliga agendan.

Du bör vara en social person då arbetet löpande sker i kontakt med andra avdelningar, kunder och transportörer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industri och truckkörning.

Vi söker dig som har:– Truckkort A & B behörighet– B-körkort– Tidigare arbetslivserfarenhet av truckkörning– Tidigare erfarenhet av lagerarbete– Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande– Arbete i affärssystemen Microsoft Navision och Microsoft Business Center– Arbete med frakter och transporter

Om ProvexaProvexa är en koncern med ca 100 anställda som utför ytbehandling och tjänster inom ytteknik för industrin. De står bakom nya patenterade idéer som Provexa EARTH, banbrytande ytteknik som i ett slag ändrar bilden av vad som är möjligt att göra med ytbehandling.De har anpassat produktionen efter nya tider och krav. Det handlar om att erbjuda ytbehandling och ytteknik som ger rätt funktion, skydd och hållbarhet.

Om tjänstenTillsättning: OmgåendeArbetstider: Kontorstider, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WRKFRC

Placering

Göteborg

Kontaktperson

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons