Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikchef till Apotek Hjärtats E-handel i Norrköping 

Logistikchef till Apotek Hjärtats E-handel i Norrköping 

APH e-Apotek Norrköping · Norrköping · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en erfaren ledare inom logistik/Supply-Chain och lockas av möjligheten att leda och utveckla medarbetare, automation och logistikprocesser inom e-handel? Då kan du vara den engagerade Logistikchef vi söker till Apotek Hjärtats E-apotek i Norrköping!


Om jobbet som Logistikchef E-handelsapoteket Norrköping

I rollen som Logistikchef för e-apoteket är din främsta uppgift att ansvara för och utveckla den dagliga driften av logistikverksamheten. Med fokus på både kundnöjdhet och medarbetartrivsel leder du tre avdelningschefer och ca 170 medarbetare. Du rapporterar till Logistikchefen i Solna och är en del av ledningsgruppen för logistik. Din bas är e-handelslagret i Norrköping med regelbundna resor till Solna.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ekonomiskt ansvar för E-apoteket och att leda verksamheten mot uppsatta mål
  • Leda utvecklingen av E-apoteket och initiativ för ökad effektivitet och kvalitet
  • Personalansvar samt ansvar för en god fysisk samt psykosocial arbetsmiljö, tillsammans med övriga chefer
  • Ansvar för att ta del av och följa myndighetskrav samt företagets policys, instruktioner, rutiner och riktlinjer

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning med inriktning mot logistik/Supply-Chain eller motsvarande erfarenhet. Vi söker dig med stark ledarskapsförmåga och intresse för ständig förbättring och utveckling. Din samarbetsvilja, prestigelösa attityd och höga servicekänsla kommer att vara till stor nytta i rollen. Erfarenhet av att arbeta i en snabbrörlig lager-/produktionsmiljö och förmåga att fatta snabba beslut är viktigt. Tidigare ledarerfarenhet med personalansvar och kunskap om lager- eller logistikarbete är också viktiga kvalifikationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handel och/eller automation.

Vad händer nu? 

Tjänsten som Logistikchef är en tillsvidareanställning på heltid på vårt E-handelslager i Norrköping. Vi tillämpar provanställning och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 2024-05-12. Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i kompetensbaserad rekrytering använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Klas Pettersson på 076-130 74 86 eller Klas.Pettersson@apotekhjartat.se, för frågor om urval och rekryteringsprocess kontakta Markus Öhman, rekryterare på 076-695 62 04.

Vill du bidra till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag tillsammans med oss?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Trots att vi har närmare 400 apotek och en e-handel som aldrig stänger, så är vi på Hjärtat som ett litet företag med korta beslutsvägar. För oss är det viktigt att ta vara på våra medarbetares kunskap och tankar och vår hemvist i ICA Gruppen ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Apotek Hjärtat och ICA Gruppen.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

APH e-Apotek Norrköping

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons