Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikadministratör till kund i Stockholm!

Logistikadministratör till kund i Stockholm!

Libera · Stockholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Uppdraget

Libera sökeren erfaren logistikadministratör för konsultuppdrag hos kund i Stockholm, Nacka.Du kommer att ingå i marknadsteamet med en central roll för ett smidigt ochfungerande logistikflöde mellan huvudkontoret och verkstad/produktion.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att boka ochbevaka transporter, se över fraktdokument, följa upp leveranser och att besvara frågor via telefon och mail men även ta emotfysiska besök från kunder. Du arbetar även löpande med orderregistrering och fakturering.

Vem du är

Som person är du ansvarstagande, serviceminded och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har ettstrukturerat arbetssätt och är trygg i att självständigt agera på inkommande ärenden. Dutrivs med att ha många kontaktytor och har med fördel vana av att arbeta med transport- och orderadministration inom produktion eller logistik.

Relevant erfarenhet och utbildning:

  • Några årserfarenhet inom orderhanteirng, lagersupport eller liknande inom logistik eller produktion.
  • Du behöver kunna kommunicera på professionell nivå på både svenska och engelska.
  • Mycket god administrativ vanaoch erfarenhet av CRM-system

Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet där konsultuppdraget sträcker sig på 6-12 månader till att börja med.Vi arbetar med löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Libera

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Libera i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons