Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lets Transport söker en Lots chaufför (CE-chaufför) till kund i Västerås...

Lets Transport söker en Lots chaufför (CE-chaufför) till kund i Västerås...

Lets Transport AB · Stockholm · Ansök senast 19 sep. (143 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

JobbeskrivningFör en kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Västerås. Tjänsten är en extratjänst, menfler arbetspass kan förekomma.Arbetspassen kan variera och ske på både dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen, som ständigt utvecklas, och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en deltidstjänst. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

VillkorStartdatum: OmgåendeOrt: VästeråsArbetstider: VarierandeOmfattning: 50% KOMPETENSKRAV

  • CE-behörighet
  • Giltigt YKB
  • Digitalt förarkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Van attlasta och lossa
  • Meriterande med truck vana

DINA ARBETSUPPGIFTERArbetet innefattar bland annat lastning, lossning och transport av gods till kunder runt om i Västerås och Mälardalen.. Du kommer att vara stationerad vid kundens terminal, med möjlighet att parkera din bil på deras personal parkering. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport, men vara uthyrd till vår kund.

DIN PROFILVi söker dig som är ordningsam, effektiv och har en god service känsla samt ärvan att körafordon som kräver CE-behörighet. Du skavara ansvarstagande, noggrann och köra trafiksäkert.Du behöver vara bekväm med att köra längre sträckor, eftersom det kan förekomma att dutransporterar gods till olika regioner.

OM OSSSom anställd på Lets Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig fördelaktiga villkor gällande semester, lön, pension ochsjukfrånvaro etc.

Vi på Lets Transport tillhandahåller både bemanning och rekrytering. Vi tror på att göra skillnad i människors liv genom att hjälpa dem att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vårt fokus ligger på att matcha rätt talanger till rätt arbetsplats.

Som anställd hos oss kommer du under en inledande period vara anställd hos Lets Transport, för att därefter bli direkt anställd hos vår kund.

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär och bli en del av vår framgång? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lets Transport AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Lets transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons