Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad lärare i sh, psy och nk vid Vård- och omsorgsgymnasiet

Legitimerad lärare i sh, psy och nk vid Vård- och omsorgsgymnasiet

Vård- och omsorgsgymnasiet i Sollentuna · Sollentuna · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vård- och omsorgsgymnasiet Sollentuna AB söker en legitimerad ämneslärare för undervisning i samhällskunskap, psykologi och naturkunskap. Tjänsten är sammanlagt på 70%.

Beroende på den sökandes ämnesbehörighet så kan tjänstens omfattning ändras. Skicka in CV och personligt brev via e-post.

Om jobbet

Vård- och omsorgsgymnasiet i Sollentuna är en liten, personlig skola, där alla känner alla. Här arbetar vård- och ämneslärare med stort engagemang med målet att se och bekräfta varje elev för att aktivt ge det stöd eleven behöver för att nå sina mål. Skolan har funnits i drygt 10 år, vilket innebär att vi har stor erfarenhet av att utbilda kompetenta undersköterskor som är redo att arbeta direkt efter gymnasiet eller att plugga vidare på högskolan.

Sedan drygt ett år tillbaka är skolan en del av Aprendere skolor AB. Huvudmannen Aprendere Skolor AB (publ.) är ett utbildningsföretag som bedriver verksamhet inom grundskola, anpassad grundskola, gymnasieskola, anpassad gymnasieskola och vuxenutbildning. Totalt har Aprendere skolor 17 skolor med cirka 1700 elever och drygt 400 anställda. Huvuddelen av verksamheten finns i Stockholms län, sex skolor finns på andra orter i Sverige. Huvudkontoret med vd, skolchef, biträdande skolchef och gemensam ekonomi- och IT-avdelning finns i Stockholm. Inom koncernen arbetar vi efter devisen: "vi tänder gnistan för lärande".


Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa eleverna i nämnda ämnen inom ramen för Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetet innebär planering och genomförande av undervisningen utifrån nationella styrdokument och mål samt vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vi arbetar aktivt med att utforma och utveckla våra kurser i nära samarbete med branschen. Som lärare arbetar du utifrån ett flexibelt och individanpassat lärande. Du anpassar din undervisning efter de individer som du möter och sätter eleven i centrum.

Om dig

Ett krav för tjänsten är att du är legitimerad lärare och kan undervisa i samhällskunskap, psykologi och naturkunskap. Som person är du en glad, positiv och tydlig ledare med ett stort intresse för att möta elever med olika bakgrund, kunskaps- och motivationsnivå. Du ser styrkan i elevernas unika förmågor och drivkrafter. Med ett positivt förhållningssätt, ser du till att använda din kunskap och kreativitet till att utveckla såväl elever som verksamhet. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att kunna samarbeta med kollegor och bygga goda relationer med elever. Du har elevens behov i centrum och använder dig av ett lösningsfokuserat förhållningssätt i olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Tjänsten kan komma att tillsättas under rekryteringsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Lön: månadslön, 70%

Tillträde: Snarast

Provanställning 6 månader


Välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner

Rektor: Farah Davari, farahnaz.davari@vogy.se

Biträdande rektor: Sophia Logrell sophia.logrell@vogy.se,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vård- och omsorgsgymnasiet i Sollentuna

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Aprendere Skolor AB (publ)

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons