Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad läkare, vikariat, Omtanken Majorna vårdcentral

Legitimerad läkare, vikariat, Omtanken Majorna vårdcentral

Omtanken · Göteborg · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Vi söker dig som ärlegitimerad läkare och som vill jobba hos oss på Omtanken Majorna i sommar

I det gamla posthuset vid Jaegerdorffsplatsen hittar du Omtanken Majorna vårdcentral. Hit är det lätt att ta sig både med bil och kollektivtrafik.Här jobbaren erfaren ochstabil arbetsgruppsomtillsammans skapar en trygg och trevlig atmosfär för både patienter och anställda.

Vi erbjuder läkar- och sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl.a. diabetes, vaccinationer och astma/KOL. Vårdcentralensuppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård samt arbeta med förebyggande hälsa. Vår arbetsmodell bygger på teamarbete både inom yrkesgruppen och tvärprofessionellt.

Nu söker vi dig som ärlegitimerad läkare ochsom vill bli en del av vårt team under sommaren.

Om tjänsten

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för legitimeradläkare inom primärvården medbl.a.planerad läkarmottagning, drop in-mottagning,läkarmedverkan i hemsjukvården ochteamsamverkan.

Om dig

Du är legitimerad läkare med primärvårdsvana.Du har språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1.Har du tidigare arbetat i journalsystemet Webdoc är det meriterande.

Du är prestigelös, tydlig i din kommunikation och har en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du givetvis teamorienterad, lösningsfokuserad och har ett genuint intresse för primärvården.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse

Anställningsform:Visstidsanställning, mitten av maj-augusti

Arbetstid: Vardagar mellan 08:00-17:00

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om oss

Omtanken - en del av Medtanken Group

Medtanken Group är en primärvårdsaktör i Västra Götalandsregionen och Region Skåne med 25 vårdcentraler samt flertalet Rehabcenter, mottagningar för Ungas psykiska hälsa, Seniorhälsa samt mycket mer. Vi bedriver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, inom ramen av avtal med regionerna. Vi bedriver även privat vård genom vårt specialistsjukhus samt företagshälsor.

Vårt mål är att vi ska leverera den bästa servicen, en sömlös vård med ett högt engagemang och vara det självklara valet för våra patienter. Vårt arbete kännetecknas av att vi vill ge våra patienter en hög tillgänglighet till medicinsk bedömning samt ha ett tillitsskapande bemötande i världsklass. Detta samtidigt som vi är den bästa arbetsplatsen för våra engagerade medarbetare som ges möjligheten att jobba på toppen av sin kompetens.

Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus under varumärkena Medpro Clinic, Omtanken, Citysjukhuset +7, Kvarterskliniken och HMC - Hälsomedicinskt center.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Omtanken

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Omtanken Västerleden Vård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons