Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad F-3 Lärare

Al-Salamah Skolan, Kulturella förening f välgörand · Malmö · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan - F-3 Lärare i din ansökan

Om oss

Al-Salamahskolan är en F-9-skola belägen i Malmö med ca 420 elever och en engagerad ledning som strävar efter att stärka och lyfta skolan till dess fulla potential. Vi söker nu legitimerade lärare som delar vår passion för pedagogiskt arbete och vill vara en del av denna spännande utveckling.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag där ni tillsammans skapar en verksamhet som är trygg, rolig och utmanande samt arbetar aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Som F-3 lärare på Al-Salamahskolan kommer du att vara en nyckelperson i att forma våra elevers lärande och utveckling. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stödjande miljö där kreativitet och engagemang uppmuntras. Ledarskapet i klassrummet anser vi har en avgörande betydelse för elevernas resultat. Här prioriteras gott bemötande och att vi i konkret handling arbetar utifrån vetenskaplig grund. Vi tror på våra elever och det visar vi i handling!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Al-Salamah Skolan, Kulturella förening f välgörand

Placering

Malmö

Kontaktperson

Kulturella Fören F Välgörande Ändamål

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan - F-3 Lärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons