Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg Sjuksköterska

Medical Vårdcentral och BVC Bohus · Ale · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sjuksköterska i din ansökan

Information om ansökan:via mail

Hej Leg Sjuksköterska

Är du Leg Sjuksköterska och söker ett utmanande arbete? Vi är en liten Vårdcentral i Bohus som växer så det knakar och behöver mer personal.


Om oss

Bohusvård central driver primärvård i privat regi under västra Götaland.

Vårdcentralen har cirka 1 800 patienter listade patienter. På vårdcentralen bedrivs en komplett primärvård med specialistmottagningar inom diabetes, astma/KOL, hypertoni och äldre. Vårdcentralen har 9 medarbetare och är välutrustad med distriktsläkare, underläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog, fotvårdsterapeuter, rehab samordnare, vårdsamordnare och vårdadministratörer.

Vi erbjuder våra patienter en vård av god kvalitet och med en hög tillgänglighet. Bohus Vårdcentral är en välfungerande verksamhet med inarbetad värdegrund, stark ekonomi, god bemanning, stark framtidstro, dokumenterat bra samarbetsklimat och trevlig atmosfär. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla och förstärka vår verksamhet ytterligare. En av våra verksamhetsidéer är att det gynnar våra patienter ju mer vi trivs på arbetet och ju roligare vi har det tillsammans.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du omväxlande med bland annat telefonrådgivning och mottagningsverksamhet. Du får egna ansvarsområden. Arbetet kräver ett gott samarbete med kollegor. Vi har regelbundna möten tillsammans med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.


Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från primärvård. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.


Personliga egenskaper

Du har en god samarbetsförmåga, en god prioriteringsförmåga och du tycker om patientkontakt. Du arbetar självständigt, flexibelt och du har förmåga att strukturera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Känns detta lockande eller utmanade så skicka då in en ansökan till oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Medical Vårdcentral och BVC Bohus

Placering

Ale

Kontaktperson

AdeFar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sjuksköterska i din ansökan

Information om ansökan:via mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons