Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg Sjuksköterska till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

Leg Sjuksköterska till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

PRIMA Barn- och Vuxenpsykiatri · Stockholm · Ansök senast 30 juni (42 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal söker Sjuksköterska

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

PRIMA Gröndal är en specialistmottagning i anslutning till Trekantens naturområde och Liljeholmen. Mottagningen vänder sig till vuxna med psykossjukdom, nydebuterande psykoser, svårare AST samt äldrepsykiatri. Våra upptagningsområden är Hägersten/Älvsjö och Skärholmen.

Vi söker nu en efter en ny kollega till vår mottagning. Mottagningen består av flera mindre team med olika uppdrag. Det vi alla har gemensamt är lång yrkeserfarenhet av psykiatrisk vård.

Vi tillämpar individuell lönesättning, flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska kommer du tillhöra mottagningens Psykosteam.Du fungerar som fast vårdkontaktoch har i den rollen en samordnade roll.Att vara sjuksköterska hos oss innebär att göra strukturella bedömningar, ha psykoedukativa samtal, följa upp läkarens ordinationer.Att varaansvarig för en medicinmottagning och en blodprovsmottagning ingår också i uppdraget.Samarbete med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag i arbetet.

Vi arbetar aktivt med systemet Lifecare.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element. Det är meriterande om du tjänstgjort inom psykiatrin tidigare då arbetet kräver en viss självständighet och förmåga att ta egna beslut.

Körkort är ett krav då hembesök är en stor del av vår verksamhet.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Är du driven, uppskattar tempoväxlingar samt tycker om förändringsarbete så kommer du trivas hos oss. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:

Augusti/september. Enligt överenskommelse

Ansökan:

Ansökan skickassenast den 30 juni 2024. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Baurmannpå telefon 076-5044160

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PRIMA Barn- och Vuxenpsykiatri

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prima Barn- och Vuxenpsykiatri Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons