Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg Förskollärare till Hanna förskola

Leg Förskollärare till Hanna förskola

Hanna Förskola · Örebro · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Just nu söker vi en leg förskollärare till vår fantastiska förskola. Är du den vi söker?

På Hanna förskola möter du en generös kultur där både barn och pedagoger trivs. Vi lägger stor vikt vid ett positivt bemötande och en pedagogik där barnen får växa, lära och utvecklas. På vår förskola värdesätter vi vikten av en trygg och god omsorg. Vi liknar uppdraget vid en trebent pall där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vi vet att trygghet och goda relationer är grundläggande för barns lärande och utveckling.

Beskrivning

Hanna förskola är en fristående förskola som drivs av Stiftelsen Hannaskolan. Vår förskola har ca 80 inskrivna barn och är organiserad i fyra avdelningar; Safiren (1-3 år), Rubinen (1-3 år), Diamanten (4-5 år) och Smaragden (4-5 år). På förskolan jobbar flertalet legitimerade förskollärare och utbildade barnskötare. Den samlade erfarenheten och kompetensen är mycket hög. Varje avdelning har minst två förskollärare som tillsammans med arbetslaget jobbar målmedvetet efter läroplanens mål och intentioner där barnets bästa är i fokus. Vi har höga ambitioner för vår förskola och bedriver ett aktivt kvalitetsarbete som utgår från förskolans läroplan och andra nationella styrdokument.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med övriga pedagoger ansvara för planering, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska innehållet i verksamheten . Som förskollärare ansvarar du för att leda de målstyrda processerna i undervisningen utifrån styrdokumenten. Vi vill att du är med och skapar en god pedagogisk lärmiljö där barnperspektivet är i fokus. I ditt ansvar ligger även att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer

Du har ett stort intresse av barn och barns utveckling och är nyfiken på att möta barn utifrån deras behov och förutsättningar. Du är målmedveten och engagerad i ditt uppdrag. Du är drivande och kreativ i mötet med barn samt i planeringen av verksamheten. Du är både flexibel och samtidigt tydlig och strukturerad. Du drivs av att jobba i team men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du tar ansvar och tycker om att påverka. Du är både kommunikativ och lyhörd. Du är positiv och värdesätter ett gott bemötande och älskar att se människor växa. Du står bakom vår profil och vill förmedla en positiv framtidstro till våra barn.

Sysselsättningsgrad 75-100%.

Du kommer att:

  • vara med i ett engagerat och välfungerande team som aktivt jobbar för barnens utveckling och lärande.
  • vara med och driva en målmedveten verksamhet med fokus på barnens bästa.
  • utvecklas och växa i din yrkesroll tillsammans med dina kollegor på förskolan.
  • bygga trygga relationer med både barn, föräldrar och kollegor.
  • möta underbara barn och drivna kollegor och ha väldigt roligt på jobbet!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hanna Förskola

Placering

Örebro

Kontaktperson

Stift Hannaskolan

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons