Jobbsafari är en del avschibsted logo

LEG. DJURSJUKSKÖTARE/NARKOSSKÖTERSKA NIVÅ 3

Ekens Djurklinik AB · Skövde · Ansök senast 17 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi på Ekens Djurklinik söker nu en anestesikunnig leg. djursjukskötare alt. en erfaren djurvårdare på nivå 3 med anestesikompetens, för arbete på operation och poliklinik.

Huvudfokus ligger på hund och katt men du får gärna ha intresse av att lära dig mer om våra övriga smådjurspatienter. Utvecklingsmöjligheter finns!

Du har tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik/djursjukhus och du ska, efter att ha introducerats i våra arbetsrutiner, kunna arbeta självständigt på vår operationsavdelning.

Hel-/deltid, enligt överenskommelse.

Egenskaper som vi värderar högt är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra veterinärer och övrig personal. Du har hög arbetsmoral, är kompetent, självgående och villig att utvecklas. Vi sätter stort värde på förmågan att erbjuda djurägarna och patienterna bästa möjliga service och vård.

Ekens Djurklinik är en fullt utrustad veterinärklinik med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde. Vi har även en filial i Tidaholm.

De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati. Just nu består vårt härliga team av fyra veterinärer och nio sköterskor.

VÄLKOMMEN IN UNDER EKEN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ekens Djurklinik AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

Ekens Djurklinik AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons