Jobbsafari är en del avschibsted logo

leg Dietist

Aktivera Rehab Sollentuna AB · Sollentuna · Ansök senast 10 juni (42 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Leg Dietist till Aktivera Rehab Sollentuna

Aktivera Rehab söker nu en tredje leg. dietist. En tills vidare anställning till vår mottagning i Sollentuna. Tjänsten kan vara på heltid eller deltid beroende på vad som passar dig bäst.

Vi bedriver primärvårdsrehabilitering under Region Stockholm. Vi är totalt 24 st: fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktorer, dietister och receptionister som samarbetar för att patienten ska få den absolut bästa vården.

Arbetet kommer att omfatta diagnostik och behandling av besvär som viktproblematik, högt Blodtryck och kolesterol, diabetes, mag och tarmsjukdomar, allergi/ intolerans.

Du träffar patienten på mottagningen, i hemmet och via video. Arbetet består främst av individuella besök men dietisten ingår även i vår gruppverksamhet: viktgrupp, IBS skola, artrosskola samt föreläsningar om kosthållning. I hemrehab åker du även ibland i team med en FT eller en AT. Vi tar oss till våra patienter med bil men det finns även möjlighet att cykla. Då du delvis arbetar i patienters hem kan du inte vara överkänslig mot pälsdjur, rökning eller starka dofter som kan förekomma.

Vi har ett kontinuerligt samarbetar med externa vårdgivare i vår omgivning, både vårdcentraler och skolhälsovården.

Du ska tycka om att arbeta och samarbeta med patienten, vara självständig, strukturerad och ha viljan att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Hos oss ingår du alltid i ett team runt patienten, det är därför viktigt att du kan samarbeta med samtliga fem yrkesgrupper och ser det som en styrka i vår verksamhet och i ditt arbete.

Här kommer du även ha möjlighet att komma med egna initiativ för hur du kan hjälpa dina patienter på bästa sätt. Vi är ett positivt team med högt till tak som gillar att både diskutera gemensamma patienter, lära oss av varandra och göra roliga saker tillsammans utanför arbetet.

Mottagningen i Sollentuna ligger i helt nybyggda lokaler precis vid E4an med gratis personalparkering och pendeln/ buss i närheten.

Vi vill gärna veta var du bor, evt uppsägningstid, om du har körkort och i vilken grad du önskar arbeta.

Vänligen skicka din ansökan och CV till: petra.jorgensen@aktiverarehab.se

Med vänlig hälsning Petra Jørgensen Verksamhetschef Aktivera Rehab

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktivera Rehab Sollentuna AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Aktivera Rehab Sollentuna AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons