Jobbsafari är en del avschibsted logo

leg. Arbetsterapeut

Aktivera Rehab Sollentuna AB · Sollentuna · Ansök senast 7 juli (48 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Välkommen till Aktivera Rehab i Sollentuna.

Vi söker nu en leg. arbetsterapeut för en tillsvidaretjänst. Anställningsgrad kan diskuteras.

Vi bedriver primärvårdsrehabilitering under Regionen. Vår mottagning i Sollentuna har en personalstyrka på 20 st: fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktorer, dietister och receptionister som samarbetar för att patienten ska få den absolut bästa vården.

Våra arbetsterapeuter på mottagningen arbetar med handrehab, lymfterapi, aktivitetsbalans och vardagsstruktur samt arbetsförmågebedömningar. Det går att fokusera på ett eller få områden eller flera olika. Allt beroende på din kompetens och intresse.

Våra hemrehabiliteringsteam arbetar både i team med FT/ DT och gör individuella besök hos patienten. Här arbetar du med aktivitetsbedömningar, träning i hemmet och i närmiljö samt minnesbedömningar och hjälpmedelsbedömningar.

Vi har redan en fungerande verksamhet när det gäller ovan delar, det gör att tjänsten är flexibel.

Hos oss ingår du alltid i ett team runt patienten, det är därför viktigt att du kan samarbeta med samtliga fem yrkesgrupper och ser det som en styrka i vår verksamhet och ditt arbete. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta och samarbeta med patienten.

Inom Aktivera Rehab har du också möjlighet att komma med egna initiativ för hur du kan hjälpa dina patienter på bästa sätt. Vi är ett positivt team med högt till tak som gillar att både diskutera gemensamma patienter och göra roliga saker tillsammans utanför arbetet.

Mottagningen som är öppen vardagar, ligger precis vid E4an, med gratis personalparkering, pendel och busshållplatser i närheten. Vi sitter i nybyggda fräscha lokaler.

Tillträde efter överenskommelse. Vi vill gärna veta var du bor, evt uppsägningstid och om du har körkort.

Välkommen att skicka din ansökan och CV till: petra.jorgensen@aktiverarehab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktivera Rehab Sollentuna AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Aktivera Rehab Sollentuna AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons