Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledsagare sökes i Linköping

Frösunda Personlig assistans · Linköping · Ansök senast 21 sep. (145 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi på Frösunda Personlig Assistans söker en ledsagare som vill arbeta tillsammans med vår härliga kund bosatt i Linköping. Kunden är en glad och social tonårspojke med Downs syndrom. Han gillar musik, sport och mysiga promenader men tackar inte nej när det erbjuds andra roliga aktiviteter. Dina arbetsuppgifter innebär att följa med honom på olika aktiviteter utanför hemmet, exempelvis att gå till simhallen, pingis, bowling, kolla på liveband, fika och andra fritidsaktiviteter. Du som ledsagare kommer vara behjälplig med moment såsom toalettbesök, betala vid kassa, dela maten,knyta skor mm.Arbetstiden kan variera men kommer sannolikt förläggas på tillfällen under helgdagar, vardagseftermiddagar och kvällar. Varje arbetspass är ca 3-4 timmar långt.

VEM SÖKER VI?Vi söker dig som är glad och tydlig i din kommunikation då kund har begränsat tal och använder sig av teckenstöd. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av yrket men det är inget krav för att söka tjänsten. Det viktigaste för oss är att du och kunden trivs i varandras sällskap.KVALIFIKATIONER- God fysik då aktiviteter förekommer.- Pratar flytande svenska- Ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder digVi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Personlig AssistansFrösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Övrig information- Anställningsform: Behovsanställd- Omfattning: 18 h / månad- Arbetstid: Varierade arbetstider efter överenskommelse- Tillträde: Omgående, intervjuer sker löpande!Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Sista ansökningsdag 2024-04-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Sofie Norlin, Verksamhetschef FrösundaSofie.norlin@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frösunda Personlig assistans

Placering

Linköping

Kontaktperson

Frösunda Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons