Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledigt jobb på Maria Sax Frisörsalong!

Marias sax · Kungälv · Ansök senast 30 sep. (134 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Information om ansökan:via e-post

Ledigt jobb på Maria Sax Frisörsalong!


Maria Sax är en väletablerad och mycket populär frisörsalong som nu expanderar! Vår rymliga salong är belägen vid Ytterby torg med utmärkta kommunikationer via buss och tåg, endast 13 minuter från centrala Göteborg.


Vi söker passionerade individer som vill bli en del av vårt kreativa team, där din utveckling och arbetsglädje står i fokus. Som frisör hos oss är engagemang och en kärlek till att ge utmärkt service viktigt. Vi erbjuder flexibla arbetstider som anpassas efter dina behov samt möjligheten att arbeta med de senaste hårtrenderna. Personliga egenskaper är avgörande då vi värdesätter en positiv och energifylld arbetsmiljö. Utbildning och/eller erfarenhet är meriterande men inte ett krav.


Välkommen till en härlig frisersalong med spännande kundmöten, närvarande ledarskap, familjär stämning och varierande arbetsuppgifter såsom herr- och damklippningar, färgningar, styling och tvätt.


Vi är för närvarande tre frisörer och en chef och söker nu dig som vill bli en del av vårt trevliga team. Vi uppmuntrar särskilt kvinnliga ansökningar för att främja en jämn könsfördelning.


Om du bor utomlands och är intresserad av att arbeta som frisör i Sverige är du också välkommen att ansöka, förutsatt att du kan kommunicera på engelska.


OBS! Vi ser fram emot att höra från dig som är riktigt intresserad av detta jobb. Kontakta oss via e-post på swedenmd7@live.se med ditt CV, foto och ett personligt brev.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Marias sax

Placering

Kungälv

Kontaktperson

Marias Sax

Information om ansökan:via e-post

Dela jobbannonsen

Anmäl annons