Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledare sommarkollo

KÅS omsorgsverksamhet · Vallentuna · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens kolloledare KÅS i din ansökan

Ledare till somarkollo för ungdomar inom LSS – Serigmo Care KÅS

Serigmo Care är ett omsorgsbolag som erbjuder tjänster inom HVB, Stödboende samt utslussningslägenheter för vuxna med varierande former av missbruk, alkohol, narkotika och läkemedel. Inom Serigmo Care finns även ett korttidshem där vi tar emot vuxna personer i behov av rehabilitering, stöd och god omvårdnad. Som bolag erbjuder vi även tjänster inom LSS i form av korttidshem samt kolloverksamhet för barn och ungdomar. Vi har även Gruppboende inom LSS för vuxna i Enköping. Vi är geografiskt belägna i Mälardalen, storstockholmsområdet, västra Götaland samt i Skåne.

Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda individanpassade helhetslösningar för att uppnå och etablera en drogfri livsstil, tryggt boende, en meningsfull sysselsättning och fritid.

Viktigt för oss är att alla våra verksamheter ska spegla ledorden

lyhördhet, engagemang, delaktighet och omtanke.

KÅS är en korttidsverksamhet som erbjuder korttidsvistelser både vardagar och helger i Vallentuna. Därutöver bedriver vi kolloverksamhet på sommarlovet som är förlagda på Barnens Ö. Sportlovsverksamhet erbjuds i form av skidåkning. Vi tar emot barn och ungdomar i åldrarna 12-25 år med neuropsykiska funktionsvariationer.

Vi söker nu kolloledare till KÅS sommarkollo på Barnens Ö. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg eller erfarenhet av målgruppen. För tjänsten är det meriterande om du har B-körkort.

I ditt uppdrag som kolloledare ansvarar du för att de som vistas hos oss får stöd, service och god omvårdnad.

Till sommarkollot kommer barn och ungdomar för att få en meningsfull fritid, socialt umgänge, träning i social interaktion samt få hjälp och stöd. Vi förbereder även ungdomarna inför att de ska kunna få ett så självständigt liv som möjligt.

I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsmiljö med eget ansvar och med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Du arbetar i team och lägger tillsammans med verksamhetschef och de unga upp vad som ska göras samt vilka äventyr och utflykter som vistelsen kommer att bjuda på.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla. Men viktigast av allt är att du känner ett stort engagemang för de barn och ungdomar som vistas hos oss. Du är stresstålig, ansvarsfull och ser möjligheter i stället för problem. Viktigt för oss är att du är lyhörd och flexibel.

Tjänsterna avser timanställningar. Kolloverksamheten är indelade i följande 3 perioder: 24- 7 juli och 8- 17 juli på Barnens Ö samt ett extrakollo den 18-28 juli i Vallentuna. Du kommer arbeta på schema, dag, kväll och helg. Kollektivavtal Vårdföretagarna och vi rekryterar löpande.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Patricia Buaka 070-2266776.

Ansökan skickas via e-post till patricia.buaka@serigmocare.se

Märk ansökan med ”Kolloledare KÅS”

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KÅS omsorgsverksamhet

Placering

Vallentuna

Kontaktperson

Serigmo Care AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens kolloledare KÅS i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons