Jobbsafari är en del avschibsted logo

Learning & Development Lead

Meet a Groups kund · Kalmar · Ansök senast 14 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Nordic Nest Group håller just nu på att bygga världens mest motiverade team! Spännande, eller hur? ”Hur bygger man världens mest motiverade team?” Microsoft Copilot svarar att ”det är en ambitiös uppgift, men det är möjligt med rätt strategier och insatser”. - Då kör vi! Nu söker vi en Learning & Development Lead vars hjärta klappar för att skapa motivation, engagemang och utveckling hos andra - och som vill vara med på vår resa till att bli den mest älskade destinationen inom Skandinavisk design och livsstil. Är du redo att bli en av vårt team? Ta en titt på klippet och få en känsla av oss innan du svarar på den frågan;
Om rollen I rollen som Learning & Development Lead får du förmånen att arbeta brett tillsammans med hela vårt magiska team på Nordic Nest Group! Ditt uppdrag är att skapa förutsättningar för teamet att nå nya nivåer av utveckling och prestation i sina respektive roller. Som en del av vår avdelning People & Performance blir du dessutom en nyckelspelare i att säkerställa vår kultur och värderingar i hela organisationen. Genom rollen är du med och banar väg i ett område som spelar central roll för bolagets fortsatta resa framåt! Du arbetar operativt, hands-on samtidigt som du ständigt lyfter blicken för att identifiera vägen framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att;
  • Utvärdera och bedöma organisationens utbildningsbehov.
  • Utforma, implementera och utveckla interna utbildningsprogram för vår interna utbildningsplattform NNG Academy.
  • Skapa och administrera utbildningar i vårt LMS
  • Planera, koordinera och genomföra utbildningar och workshops med hjälp av externa leverantörer och interna specialister.
  • Mäta och utvärdera effektiviteten av utbildningsprogram genom utvärderingar.
  • Analysera och kartlägga kompetensgap och utvecklingsbehov.
  • Arbeta med ledarutveckling för att bidra till en värdebaserad kultur.
  • Säkerställa en långsiktig strategi för kompetensutveckling.
  • Konsultativt stöd i HR-frågor.
  • Övrig HR-administration, som t ex stöttning med anställningsavtal och andra mallar och underlag kopplad till personalfrågor.
Tillsammans med dina kollegor på People & Performance kan du dessutom vänta dig en fartfylld och varierad vardag där vi alltid hjälps åt, alltid har hjärtat i det vi gör och delar massor av skratt. Hos oss har du en HR-roll tillsammans med ett HR-team bestående av olika kompetenser som arbetar dynamisk med gemensam passion för våra anställda, ledarskap och utveckling. Du rapporterar till Head of People & Culture.
Om dig För att lyckas i rollen ser vi att du brinner för att inspirera, engagera och motivera andra! Du har erfarenhet av att hålla i utbildningar och har troligtvis arbetat några år med att driva och utveckla utbildningsprogram. Du har en relevant utbildning inom t.ex. kommunikation, HR eller pedagogik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av att arbeta med ledarskap och förändringsarbete. Som person är du kommunikativ och älskar att bygga relationer samt att vara med där det händer. Du är strukturerad och innovativ, och har ett prestigelöst förhållningssätt - du får saker att hända! Vidare trivs du i en snabbrörlig och utvecklingsorienterad miljö med många kontaktytor. Vår företagskultur präglas av ett starkt driv, engagemang och teamkänsla. Vi har en dynamisk arbetsplats, och är inte rädda för att fatta beslut och göra snabba förändringar. Vi älskar att jobba mot högt uppsatta mål och arbetar i perioder extra intensivt för att nå dessa. Vi ser det därför som en självklarhet att du har en positiv och lösningsfokuserad attityd och trivs i en energirik arbetsmiljö som präglas av ett högt tempo, högt till tak och starkt målfokus tillsammans med likasinnade kollegor. Vidare vill du vara del av ett bolag där du får möjlighet att jobba med både hjärta och hjärna. Kärnan av vår kultur är att vi bryr oss på riktigt, både om det vi gör och om varandra. Är det viktigt för dig att må bra, vara del av en stark gemenskap och få vara med och bygga något stort – då vill vi väldigt gärna träffa dig!
Så, är du redo att bli en del av teamet nu?  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast enligt överenskommelse. Vi jobbar på plats tillsammans på vårt härliga huvudkontor i Kalmar! Vi ser fram emot din ansökan! Vi tror på en kombination mellan personliga egenskaper och tidigare erfarenheter till denna roll, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. För frågor kring tjänsten välkomnas dessa via mail till Sandra Adamsson, Head of People & Culture på sandra.adamsson@nordicnest.com eller telefon 0708542508. VÄLKOMMEN HEM!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons