Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lead Processingenjör

Nevita · · Ansök senast 22 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tycker du att det låter spännande att

  • Vara disciplinledare i ett ingenjörsbolag som tycker att processdisciplinen är det roligaste som finns?
  • Få gehör för sina idéer och nya arbetssätt?
  • Få jobba med globala kunder och tekniker i framkant, samtidigt som du är del av ett snabbfotat och dynamiskt team?

Då kanske det är just dig vi söker!

Din rollHär blir du ansvarig disciplinledare för större industriella projekt inom FEED och BED-fas. Tillsammans med vår Process Manager så leder och fördelar du arbetet och agerar som hans förlängda arm.Ansvaret som process lead omfattar mycket tekniskt ansvar för projekten och ledning av processteamet för att hålla deadlines, leveranser, önskad kvalitet och budget. Du skall ha en så god processteknisk erfarenhet så att du kan leda arbetet med utvärdering av tekniska lösningar då processerna kan vara komplexa. Din roll omfattar kommunikation och kontakt med beställare och kunder i projekt.

Vi söker en kollega till vårt processteam som idag består av 10 processingenjörer. Vårt team inkluderar både juniora och erfarna experter som samarbetar i komplexa projekt. Nevita anser att Process är den i särklass viktigaste disciplinen för projekten, därför satsar bolaget mycket på just denna avdelning.

Vem är du?Processingenjör M.Sc. med minst fem års relevant/dokumenterad erfarenhet från engineeringprojekt mot process- eller energiindustrin.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande roller som lead/senior processingenjör för större industriella projekt. Du agerar gärna teknisk mentor för yngre processingenjörer. Vidare tror vi att du är en teamspelare som söker en platt och flexibel organisation med snabba beslutsvägar. Som person gillar du teknik och komplexa tekniska lösningar, du kan leda och utveckla din projektgrupp och ta nödvändiga beslut även i svåra situationer.

Vad gör vi?Vi är ett ingenjörsbolag beläget i centrala Göteborg, i takt med omvandlingen mot ett hållbart samhälle levererar vi spetskompetens till globala och välkända kunder inom processindustrin.Projekten rör ofta processdesign anknutet tillcirkulär ekonomi och grön omställning, CCS, H2, HVO och LNG.Projekten är både av typen green- och brownfield. Brownfieldprojekten är ofta kopplade till ökad kapacitet, förändrad produkt eller minskade klimatavtryck. Just nu har vi 3 stora projekt inom CCS i FEED- och BEDfas.

Samtidigt erbjuder vi mycket internt ansvar i ett väldigt dynamiskt växande bolag. Fokuset ligger på din personliga utveckling - redan vid start sätter vi en plan för dina karriärmål så att dessa går i linje med dina uppdrag och åtaganden.Vad vi erbjuder

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Kompetensutvecklingspaket
  • Tjänstebilsförmån
  • Flexibla tillvalsförmåner och inkludering i bonussystem
  • Stående interndagar med gemensam frukost och valfri sportaktivitet

Intresserad?Intervjuer och urval sker löpande! Skicka gärna in din ansökan redan idag. Diverse frågor om tjänsten kan bifogas i formuläret.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nevita

Kontaktperson

Nevita AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons