Jobbsafari är en del avschibsted logo

Låstekniker till Passéra i Linköping

Låstekniker till Passéra i Linköping

Passéra · Linköping · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för säkerhet och vill ha en arbetsroll med teknik inom lås och passersystem i fokus? Vill du bli en del av ett härligt team som värnar om att ha roligt på jobbet och gillar att arbeta tillsammans? Nu har vi den perfekta möjligheten för dig! Passéra i Linköping växer och förstärker sitt team med en Låstekniker! Du kommer få en viktig roll med mycket frihet under ansvar.

Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. För oss är det allra viktigaste att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmånsbil och marknadsmässig lön.

Som Låstekniker på Passéra har du en viktig roll i organisationen. Du arbetar i ett team med tekniker och säljare. Du är en person som trivs med att ha en hög närvaro hos kund och har ett starkt driv samtidigt som du dagligen bidrar med att höja tryggheten ute hos våra kunder med att leverera den bästa och beprövade tekniken på marknaden. Våra kunder är allt ifrån mindre industrier, till större byggentreprenader, bostadsrättsföreningar, statliga myndigheter, säkerhetspartners mfl.

I rollen ingår att utföra montering av mekaniska och elektromekaniska lås och beslag och dörrautomatiker. Felsökning, driftsättning, avprovning samt kvalitetssäkra eget arbete och tillse att dokumentation och egenkontroller uppdateras kontinuerligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Passéra AB med placering på kontoret i Linköping.

Vem är du?

Till Passéra söker vi dig med ett starkt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har arbetat med lås inom säkerhetsbranschen, bygg-, industri- eller fastighetsbranschen och har viljan att utveckla dina kunskaper inom säkerhet. Du kanske arbetar som låstekniker eller låssmed idag, men vill lära dig mer även om passersystem och inbrottslarm? Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig med rätt inställning och en god teknisk förståelse.

Vi säkerställer att du får bästa möjliga start hos oss genom en gedigen introduktion och upplärning av kompetenta kollegor. Som person har du en naturlig framåtanda och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Du har ett eget driv, ett nyfiket förhållningssätt, är analytisk och lösningsorienterad. Till dina styrkor hör även att du är lyhörd, kommunikativ och handlingskraftig. Att självständigt genomföra dina ansvarsområden är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som alltid ställer upp där det behövs. Du innehar B-körkort och har god svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passera handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passera började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter.

Läs gärna mer på vår hemsida www.passera.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Passéra

Placering

Linköping

Kontaktperson

Poolia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons