Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilschaufförer sökes till Jönköping

Lastbilschaufförer sökes till Jönköping

DFDS Professionals · Jönköping · Ansök senast 8 juni (40 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om jobbet

På DFDS Professionals är det full fart framåt och vi söker nu flertalet professionella lastbilschaufförer till våra kunder i Jönköping med fokus på transporter, lastning och lossning för kund inom logistik, industri och livsmedelsbranschen.

Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och i ett bolag som DFDS finns alltid möjligheten för dig som vill utvecklas.

Arbetet sker dagtid mellan måndag-fredag med varierade arbetstider.

Om dig

Vi tror att du är en person som är serviceorienterad och är van vid att möta kunder och kan bibehålla ett lugn i din körning och i andra situationer. Vidare tror vi att du kan arbeta självständigt, är noggrann i ditt arbete samt har en god lokalkännedom i Jönköping.

Krav för tjänsten BE, CE Körkort Digitalt färdskrivarkort Giltigt YKB Kan uttrycka dig på svenska och engelska

Ambulerande konsult

Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com Rekryteringsarbetet sker löpande. Det går ej att ansöka via mail. DFDS Professionals DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap. Sökord DFDS | Jönköping | CE-Chaufför | Logistik | Transport |

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DFDS Professionals

Placering

Jönköping

Kontaktperson

DFDS Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons