Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilschaufför CE

Br Isakssons Markteknik AB · Kalix · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Som lastbilschaufför hos oss kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter som innehåller flertalet moment då vi använder lastväxlare för styckekörning samt spridning av grus på vägar och grusleveranser till våra kunder.

För rätt person finns även möjlighet till mer ansvar inom transportledning.

Vår nuvarande maskinpark är välhållen, detta tack vare våra duktiga medarbetare som sköter om fordonen på bästa sätt, såsom städ, tvätt men även lättare mekarbeten. Detta är något vi som arbetsgivare ser som en självklarhet hos våra medarbetare.

För denna tjänst har vi krav på att du som sökande har yrkeserfarenhet som lastbilschaufför (CE), meriterande om du har kört grusbil eller timmerbil förut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in i vårt gäng bör du ha en positiv attityd och förmåga att hitta lösningar. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam och tar hand om lastbil och dina övriga arbetsredskap.

Du utgår från Kalix.

Omgående tillträde eller enligt överenskommelse.


Kompetens

CE-körkort

Giltigt YKB


Om Isakssons Markteknik

Isakssons Markteknik är ett entreprenadföretag från Kalix som jobbar med framställning och försäljning av ballast samt nyproduktion och renovering av vägar. Vi levererar allt från fast berg till färdig produkt.

Vårt arbetsområde sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr.

Vi bidrar till samhällsutvecklingen och skapar förutsättningar för tillväxt genom att leverera högkvalitativt material till både ny och befintlig infrastruktur, som t.ex. bilvägar, broar och järnvägar.


Välkommen med din ansökan

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande!

För mer information kontakta Micke Isaksson, tel. 073-840 54 78.

Ansökan mejlar du till Micke Isaksson, e-post: micke@isakssonsmarkteknik.se, märk din ansökan "Lastbilschaufför". Din ansökan bör innehålla både CV och personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Br Isakssons Markteknik AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

Br Isakssons Markteknik AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons