Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilschaufför, fjärrkörning och distribution

Lastbilschaufför, fjärrkörning och distribution

Dragon Port Foods AB · Härryda · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens CHA2404 i din ansökan

Vi söker dig som har erfarenhet av och verkligen gillar att köra lastbil, lösa problem och göra kunder och medmänniskor glada. Dig som tycker om ordning och reda, få jobbet gjort säkert och effektivt med god kommunikationsförmåga. Vi utgår såklart ifrån att du har C eller CE kort, YKB och digitalt förarkort

Distributionsförare hos oss innebär ett ansvarsfullt, varierat och fartfyllt jobb. Våra distributioner utgår från Mölnlycke i Göteborgstrakten och varierar från lokalt i Göteborg med omnejd till långväga distribution runt om i hela Sverige. Vid långväga körning kan det förekomma övernattning på annan ort och då har du oftast med dig en kollega på turen.

  • Du får ansvar för att våra leveranser till kund utförs effektivt och noggrant. Bästa möjliga varor, i rätt tid med god service.
  • För att säkerställa ett bra och smidigt samarbete med våra kunder kommer du ha mycket kundkontakt och får träffa många trevliga människor.
  • Det är mycket lastbilskörning, vilket betyder att det är viktigt med gott omdöme, att du sätter säkerheten främst och att du vårdar din bil som är ditt främsta arbetsverktyg och stor del av din arbetsmiljö.
  • Du måste även vårda dig själv. Varuhanteringen kan innebära många lyft vilket du behöver ha respekt för och passar dig som trivs med fysisk aktivitet.

Arbetet är en heltidstjänst tillsvidare med första 6 månaderna som provanställning.

Vi som söker är Dragon Port Foods. Vi är en restauranggrossist baserad i Mölnlycke Företagspark och har distribution av livsmedel till i första hand Asiatiska restauranger i hela Sverige från Ystad till Kiruna. Idag är vi ca 90 medarbetare med olika roller och funktioner som samarbetar för att leverera bästa möjliga produkter med god service i rätt tid till alla våra kunder. Vi talar många olika språk, har olika bakgrunder och använder oss av styrkan och möjligheterna i våra olikheter när vi samarbetar. Det ingår i alla yrkesroller att stötta och hjälpa varandra i arbetet, att bidra till en god stämning, komma i tid och att hålla våra gemensamma utrymmen och verktyg fina och fräscha.

Absolut måste för detta arbete

  • C eller CE kort
  • YKB
  • Digitalt förarkort

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av livsmedelshantering

Egenskaper som gör arbetet och kanske hela livet lättare

  • Snäll och tålmodig
  • Strukturerad och ordningsam
  • Kommunikativ och resultatfokuserad


Start för tjänsten är omgående, det innebär att vi behandlar ansökningar och håller intervjuer löpande och vi ser fram emot att höra från dig!

Har du frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig till oss på rekrytering@dragonport.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dragon Port Foods AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

Dragon Port Foods AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens CHA2404 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons