Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare

Mikaeliskolan i Nyköping, Stift · Nyköping · Ansök senast 27 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Mikaeliskolan är en icke vinstdrivande waldorfskola, vackert belägen nära naturen och centrala Nyköping. Vi bedriver verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 samt fritids. Skolan växer och kommer att utökas med nya moderna lokaler med bl a ämnessalar, klassrum och grupprum.

Hos oss är gemenskap och delaktighet viktigt. Såväl lärarnas som föräldrarnas engagemang är en central del av verksamheten. Lärare och föräldrar ingår i skolans styrelse och är delaktiga i skolans utvecklingsarbete via Lärarkollegium och Föräldraforum.

På Mikaeliskolan har vetenskap, konst och hantverk lika stor betydelse. Vi arbetar ofta i övergripande teman som genom årskurserna följer barnens individuella utveckling.

Vi söker en klasslärare till blivande åk 1 eller åk 4. Tjänsten är på heltid och omfattar i stort sett all undervisning samt mentorskap i någon av dessa klasser. Tillträde: höstterminen 2024.

Om dig

Du är utbildad lärare med behörighet för undervisning i lågstadiet och/eller mellanstadiet. En Waldorflärarlegitimation eller en annan Waldorfpedagogisk bakgrund är meriterande. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet som gärna integrerar berättande, konst och upplevelse i din undervisning. Du ser dokumentation av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mikaeliskolan i Nyköping, Stift

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Stift Mikaeliskolan i Nyköping

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons