Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare till Restaurangprogrammet, 40% tjänst

Lärare till Restaurangprogrammet, 40% tjänst

Apelrydsskolan, Stift · Båstad · Ansök senast 9 maj (9 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Apelrydsskolan ligger på natursköna Bjärehalvön granne med Norrvikens Trädgårdar strax utanför Båstad. Skolan har funnits i över hundra år och drivs som en icke vinstdrivande stiftelse av Fredrika Bremerförbundet. Det innebär att alla ekonomiska resurser går till att optimera undervisningen för våra elever. Idag går ca 220 elever på skolan, knappt hälften bor på vårt internat, medan den övriga delen av eleverna bor i närregionen. Skolan har sex olika utbildningar: Mat och dryck, Hälsa - och träningscoach, Fotografisk bild, Global management, Etisk mode och design samt Bild- och formgivning.

Vår mångfald av utbildningar är också vår styrka. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med kompetenta kollegor och en sund arbetsmiljö. Samtidigt ligger det en förväntan på den anställde att göra väl ifrån sig, söka goda samarbetsvägar och skapa optimala förutsättningar för eleverna i deras lärande.


Arbetsuppgifter: Apelrydsskolan söker en lärare till vårt restaurangprogram. Undervisningen rör kurserna Service och bemötande, Servering, Mat och dryck i kombination samt Barteknik. Vi är en liten skola där samarbete kring eleverna och med varandra är ett viktigt. Skolans mål är att ungdomarna blir anställningsbara efter genomförd utbildning.


Kvalifikationer: Vi söker dig med lärarlegitimation och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Givetvis är det meriterande om du har liknande framgångsrikt arbete bakom dig. För övrigt förväntas du samarbeta väl med andra, men även ha ett eget driv. Att vara lösningsfokuserad, initiativrik och öppen för förändringar och nytänkande är en självklarhet. Ambitionen på skolan är hög och möjligheterna som anställd att driva och utveckla utbildningarna är goda!

Tjänsten påbörjas den 12 augusti 2024.


Välkommen med din ansökan!


Andreas Karlsson, skolchef

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apelrydsskolan, Stift

Placering

Båstad

Kontaktperson

STIFT APELRYDSSKOLAN

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons