Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare till klass f-1

Delsbo Waldorfskola, Skolfören · Hudiksvall · Ansök senast 12 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker en Klasslärare till åk F-1

Delsbo Waldorfskola är en friskola, huvudman är en icke vinstdrivande ideell förening. Skolan startades 1977 och vårdnadshavare och medarbetare är föreningens medlemmar.

Vi är en liten och fin skola med ca 70 elever från förskoleklass till årskurs nio. Vi jobbar tillsammans för att våra elever ska känna trygghet, vilja och lust att lära. Vi tror på kvalitet i det vi gör och vi strävar efter att eleverna ska bli självständiga och fria individer med förmåga att kritisera, reflektera och analysera.

Vi har ett eget skolkök med kock och maten som serveras lagas från grunden i skolans kök, alltid vegetariskt, oftast ekologiskt och närproducerat.

Klasslärare åk F-1

Vi söker till höstterminen 2024 en klasslärare till vår f-klass/åk1 som har utbildning inom waldorfpedagogik, har lärarutbildning, är nyfiken på våra arbetsmetoder eller är särskilt intresserad av att jobba som klasslärare på vår fina skola. Tanken inom waldorfskolan är att Klassläraren följer sin klass några år.

Meriterande är att du har grundläggande kunskap i waldorfpedagogik eller är villig att fördjupa dig i waldorfpedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ditt intresse att följa klassen under några år.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt. Som lärare har du ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Du trivs med att arbeta kreativt och har förmåga att strukturera, planera och organisera ditt arbete själv. Du kan skapa förtroendefulla relationer och samverka med elever och vårdnadshavare.

Vi är en liten skola där vi alla hjälps åt och stöttar varandra. Vi är flexibla och lösningsorienterade! Vi fokuserar på din kompetens och är öppna för att anpassa rollen efter dina behov och förutsättningar.

Ansök senast 12 maj 2024, men gärna tidigare eftersom vi rekryterar löpande. Vi avser påbörja rekrytering i takt med att ansökningar inkommer och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Omfattning: Heltid men om annat önskas kan vi komma överens.

Varaktighet/ anställningsform: Provanställning sedan tillsvidare. Lärare med lärarexamen kan få fast anställning.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen? Vedmyra 120 - Delsbo - vi nås lättast med bil (mellan Delsbo och Bjuråker, cirka 6 km från Delsbo Torg) eller buss 20 mellan Delsbo-Hudiksvall.

Skicka ansökan till: rektor@delsbowaldorfskola.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Delsbo Waldorfskola, Skolfören

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Skolfören Delsbo Waldorfskola

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons