Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare Idrott och hälsa åk 5-9

Rudolf Steinerskolan i Göteborg · Göteborg · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Idrottslärare i din ansökan

Rudolf Steinerskolan i Göteborg har funnits i drygt 50 år och är belägen på en höjd med utsikt över staden, omgiven av en stor naturtomt. Idag har skolan ca 220 elever i klasserna F-9.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en idrottslärare som kan arbeta hos oss läsåret 2024/25. Du planerar idrottslektioner för åk 5-9 och genomför lektioner i vår intill liggande idrottshall. I dina arbetsuppgifter ingår planering, genomförande, efterarbete samt bedömning. Du ingår i ett arbetslag med kollegor där du bidrar med ideer och tankar.

Kvalifikationer:

Behörig idrottslärare med lärarlegitimation.

Du som söker har en helhetssyn kring vad som främjar elevers lärande och utveckling. Du känner ett genuint engagemang för våra barn och ungdomar. En god förmåga att skapa struktur i verksamheten är tillsammans med samarbetsförmåga och kreativitet är viktiga egenskaper. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap, lärande och mående. Vi sätter stort värde på trygghet och trivsel.

Övrigt:

Tjänsten är ett vikariat på deltid på ca 50-60% och från läsårets start i augusti 2024.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolversamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rudolf Steinerskolan i Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Stiftelsen Rudolf Steinerskolan

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Idrottslärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons