Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i Samhällskunskap och Svenska till hösten 2024

Lärare i Samhällskunskap och Svenska till hösten 2024

Cedergrenska AB · Stockholm · Ansök senast 28 sep. (152 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en engagerad lärare i samhällskunskap och svenska för att inspirera och vägleda eleverna i deras förståelse för samhället och språket tjänsten tillsätts i augusti 2024. Du kommer att leda diskussioner om samhällsfrågor, demokrati och kulturella uttryck samtidigt som du främjar språkutvecklingen. Din roll innebär att utmana och stödja eleverna att utveckla kritiskt tänkande och skriftliga samt muntliga kommunikationsfärdigheter. Med din passion och kreativitet skapar du en inkluderande och dynamisk lärmiljö där eleverna trivs och utvecklas. Kom och bli en del av vårt team där du inte bara formar kunskap utan också framtida samhällsmedborgare.

Tibble Gymnasium Campus Kista är en framstående utbildningsanläggning som ligger i Kista, en pulserande stadsdel i Stockholm. Skolan välkomnar elever från olika bakgrunder och jobbar ständigt för atterbjuda en inspirerande och inkluderande lärmiljö.

Inne på campusområdet finner man moderna faciliteter och resurser som främjar elevernas lärande och välbefinnande. Biblioteket och studiecentret är utrustade för att stödja elevernas forskning och studier, medan klassrummen och laboratorierna är utformade för att underlätta experiment och utforskning inom olika ämnen.

Tibble Gymnasium Campus Kista är stolt över sitt kompetenta och engagerade pedagogiska team som strävar efter att stödja elevernas akademiska framsteg och personliga utveckling. Skolan kombinerar traditionella undervisningsmetoder med moderna lärandestrategier för att skapa en stimulerande lärmiljö där varje elev kan uppnå sin fulla potential.

Förutom det akademiska erbjuder Tibble Gymnasium Campus Kista ett brett utbud av extracurricular aktiviteter och kulturella evenemang. Genom idrottsdag, konstutställningar och teaterföreställningar främjas elevernas kreativitet och gemenskapssinne.

Sammanfattningsvis är Tibble Gymnasium Campus Kista en levande och dynamisk skola som strävar efter att skapa en stimulerande och inkluderande lärmiljö för eleverna. Med sitt moderna utbildningsutbud och rika kulturella aktiviteter spelar skolan en viktig roll i att förbereda eleverna för framgång i dagens samhälle.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cedergrenska AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Cedergrenska AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons