Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i musik åk 1-9, Montessoriskolan Gustafslund

Lärare i musik åk 1-9, Montessoriskolan Gustafslund

Montessori i Norrtälje AB · Norrtälje · Ansök senast 11 maj (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Lärare i Mu åk 1-9 (50 %)

Tjänsten kan kombineras till 100% med ämnesbehörighet och undervisning i andra ämnen t ex svenska, so, idrott, hkk, teknik.

Montessoriskolan växer och inför läsåret 24/25 söker vi fler duktiga lärare! Här har du chansen att jobba på en skola med en stark vilja att ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Tror du på att studieglädje och goda resultat ger arbetsglädje? Välj arbetsglädje hos oss!

Höstterminen -24 står vår nybyggda skola färdig i Gustafslund, Norrtälje, och vi utökar vår verksamhet med ytterligare klasser och vi söker därför fler lärare.

Montessoriskolan i Norrtälje är en fristående skola med ca 350 elever läsåret 24/25. Skolan är centralt belägen på Stockholmsvägen i Norrtälje stad.

Vi söker nu en legitimerad lärare i musik till Montessoriskolan åk 1-9. Du är en stark drivkraft i att våra elever känner glädje och intresse för musik. Ditt arbete, dina kunskaper och dina förmågor kommer att ha stor betydelse för andra. Vi ser gärna att du på ett aktivt och kreativt sätt involverar musikämnet i skolans övriga undervisning och aktiviteter så som studiebesök, skolkör, konserter, avslutningar mm.

Vi erbjuder en mycket fin och helt nybyggd musiksal om 80m2 med tillhörande studio, grupprum och materialförråd.

Tillsammans med dina kollegor driver du en högkvalitativ undervisning där elevens utveckling och lärande, i enlighet med montessoripedagogiken, står i fokus. Du arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential och din undervisning tillsammans med eleverna skapar sammanhang och intresse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik för årskurs 1-9. Du har god förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i ditt arbetet. Du är en tydlig ledare och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig:

  • God, närproducerad och KRAV-märkt pedagogisk lunch
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder för att tillsammans med eleverna nå god måluppyllelse,
  • Möjlighet att vara med och påverka fortbildningsinsatser och utvecklingsområden


Frågor och fundering, hör av dig till rektor

Åsa Bertilsson, 070 - 648 56 53

Maila ansökan till rektor Åsa Bertilsson, rektor@montessoriskolan.nu



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Montessori i Norrtälje AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Montessori i Norrtälje AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons