Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i matematik och naturkunskap

Lärare i matematik och naturkunskap

STIFTELSEN LITORINA FOLKHÖGSKOLA I KARLSKRONA · Karlskrona · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens lärare matte & naturkunskap i din ansökan

Litorina folkhögskola i Karlskrona, Blekinge är en resande folkhögskola och ett framstående folkbildningscenter med svensk och internationell prägel samt fokus på Östersjöområdet i skolans Östersjöprofil. Vi erbjuder bl.a. utbildningar för vuxna på allmän kurs på både grundskole- och gymnasienivå samt flera andra kurser med stor bredd.

Vi söker nu en folkbildande lärare i matematik och naturkunskap samt undervisning i vårt profilämne Östersjökunskap som är ett ämne med fasta lektioner på våra scheman. Ämnesinnehåll är allt Östersjörelaterat som kan kopplas till andra skolämnen som natur/miljö och geografi/historia/samhällskunskap m.m.

Anställningen är en heltidstjänst tills vidare men inleds med en provanställning. Tjänsten tillträdes 1 augusti 2024 (läsårsstart 2024-2025 är 19 augusti).

Du som söker ska vara en eldsjäl som lärare i matematik och naturkunskap. Vi ser också att du har en stor bredd i din övriga kompetens.

Erfarenhet av folkhögskolepedagogik är meriterande. Du ska vara trygg i din yrkesroll som pedagog, ha ett engagemang för dina kursdeltagare och arbetsområdet samt ha en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom Litorina folkhögskolas verksamhet vilar på en demokratisk grund. Mångfalden är en tillgång.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STIFTELSEN LITORINA FOLKHÖGSKOLA I KARLSKRONA

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Stift Litorina Folkhögskola i Karlskrona

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens lärare matte & naturkunskap i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons