Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i matematik åk 6-9

Spirande lärande i Täby AB · Täby · Ansök senast 24 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i matematik i din ansökan

Vi söker en av Sveriges Bästa Matematiklärare för Årskurs 6-9

Är du en passionerad och kompetent matematiklärare som strävar efter att vara bäst i klassen? Är du redo att anta utmaningen att växa och utvecklas som människa samtidigt som du gör skillnad i elevernas liv? Då är det dig vi letar efter!

På Spiraskolan strävar vi efter att erbjuda våra elever den bästa möjliga utbildningen och stödet för deras matematiklärande. Nu söker vi dig som vill bli Sveriges bästa matematiklärare för årskurs 6-9 som kan hjälpa oss att fortsätta att lyfta våra elever till nya höjder.

Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 290 elever från förskoleklass till åk 9.

Krav och kvalifikationer:

  • Gedigen erfarenhet och stark kompetens inom matematikundervisning för årskurs 6-9.
  • Exceptionell förmåga att planera och genomföra engagerande och utmanande matematiklektioner som inspirerar eleverna att växa och utvecklas.
  • Förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer med elever, kollegor och föräldrar.
  • Innovativ och kreativ i sitt tillvägagångssätt för att göra matematiken tillgänglig och meningsfull för alla elever.
  • Engagemang för kontinuerlig personlig och professionell utveckling, samt villighet att delta i fortbildningar och kollegialt lärande.
  • Stark kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga för att arbeta nära med elever, kollegor och föräldrar.

Arbetsuppgifter:

Som matematiklärare på Spiraskolan kommer du att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera högkvalitativ matematikundervisning för årskurs 6-9. Du kommer att arbeta nära elever, kollegor och föräldrar för att skapa en inkluderande och stöttande lärmiljö där varje elev får möjlighet att växa och lyckas. Du kommer att arbeta som mentor för vissa elever och genomföra utvecklingssamtal med dessa.

Ansökan:

Om du är redo att anta utmaningen att vara en del av vårt fantastiska team på Spiraskolan och bidra till att forma framtidens matematikgenier, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till oss snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Märk din ansökan med "Matematiklärare". Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen att vara med och göra skillnad på Spiraskolan!



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spirande lärande i Täby AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Spirande lärande i Täby AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i matematik i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons