Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i Ma/No

Svalövs Montessori · Svalöv · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår lärare går i pension och vi söker dig som är högstadielärare i matematik och NO med en rik elevsyn och bred repertoar. På Svalövs Montessori gillar vi att undervisa våra elever utifrån upplevelsebaserat lärande. Att först få uppleva, därefter få vetskap och sen lära in, där handen är hjärnans verktyg, oavsett ämne - är vår Montessori - en rik undervisning och barnsyn.

Vi jobbar i team och denna tjänst är i årskurs 8-9. En hel del av vår undervisning är både ämnesblandad och årskursblandad. Undervisningen i matematik är i huvudsak årskurshomogen. Inkludering är viktigt liksom att de fyra perioderna inleds positivt och avslutas med s.k. "show and tell". Att elever får visa upp vad de arbetat med och lärt sig tycker vi är viktigt. Pedagogisk lunch har vi för att på Svalövs Montessori hjälps vi åt som om vi vore familj. Att få undervisa hos oss brukar innebära en nytändning för dig som har lång erfarenhet av att undervisa ungdomar. Visst vill du jobba hos oss?

Svalövs Montessori är en Förskola och Skola där vi på riktigt jobbar med att montessoripedagogikens grundfilosofi, att alla människor har lika värde och att varje barn/elev har rätt att bli bemött och undervisad utifrån sina förutsättningar. Vi tror på att kunskap bygger på kunskap och att alla barn vill samarbeta och kan lära sig, om bara vi vuxna förstår att ge rätt utmaningar.

Idag är vi ca 60 anställda som gör arbetslivet glatt för varandra. Vi vet vad vi gör och vi vet vad vi vill. Vi söker dig med samma grundsyn som oss, som tror på att vi tillsammans skapar en bra utbildning och en god arbetsmiljö.

Ditt inflytande över det pedagogiska hur:et är mycket stort. Vi litar på att du som lärare bidrar med din blick och ditt kunnande. Och att du tillsammans med dina kollegor ansvarar för det pedagogiska innehållet, och för att ni skapar harmoni och har kul tillsammans med varandra och eleverna.

Svalövs Montessori är en idéburen fristående skola vilket betyder att allt ekonomiskt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi satsar på att personalen hos oss, inom alla lagar och regler, ska ha det så bra det bara går. Pedagogiska måltider, arbetskläder, personlig budget för friskvård, fortbildning och teambuilding är några av förmånerna hos oss. Lokalerna är i toppskick och utemiljön är fantastisk.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp.

Är du intresserad och kvalificerar dig, titta då gärna in på vår hemsida och ansök så snart som möjligt enligt instruktionerna nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svalövs Montessori

Placering

Svalöv

Kontaktperson

Svalövs Montessori Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons