Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i klassiskt piano för timanställning

Lärare i klassiskt piano för timanställning

Kulturföreningen Villa Vulkan Mölndal · Mölndal · Ansök senast 3 juni (14 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare klassiskt piano 2024 i din ansökan

Kulturstationen drivs av föreningen Villa Vulkan och är en kursverksamhet inom teater, dans och musik. Vi finns i Majorna och Mölndal med kurser och privatlektioner för barn, unga och vuxna. Vår vision är att bidra till ett ett rikare kulturliv i Västra Götaland genom att erbjuda inspirerande och utvecklande kurser inom musik, dans och teater med syftet att stärka dig som utövare inom ditt område. Vi är stolta över våra skickliga och kunniga pedagoger som är flitigt anlitade inom sina områden utöver arbetet på Kulturstationen.

Om jobbet

Vi behöver en pedagogisk och engagerad lärare i klassiskt piano, för timanställning i Mölndal. Som lärare hos oss kommer du att undervisa både barn och vuxna, från nybörjarnivå till avancerad nivå. Undervisningen består av privatlektioner en eftermiddag/kväll i veckan (måndagar).

Om dig

Vi söker dig med gedigen kunskap inom klassiskt piano samt relevant pedagogisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har musikpedagogisk högskoleutbildning.

Du är en undervisningsvan pianolärare som brinner för att dela med dig av dina kunskaper. Du är bra på att möta olika människor på deras nivå och skapa givande lektioner utifrån elevernas individuella förutsättningar och intressen. Det är viktigt att du i alla lägen bemöter deltagarna med respekt och fokuserar på deras resurser och förmågor.

Som person är du självgående och pålitlig, med god samarbetsförmåga.

Villkor

Tjänsten är en behovsanställning och baseras på hur många elever du har.

Har du frågor kring tjänsten så hör av dig till villavulkan@gmail.com eller telefon 070-147 09 31.

Platsen kan fyllas innan sista ansökningsdatumet så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kulturföreningen Villa Vulkan Mölndal

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Musikutveckling i Göteborg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare klassiskt piano 2024 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons