Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i fritidshem/fritidspedagog sökes till F-3-skola

Lärare i fritidshem/fritidspedagog sökes till F-3-skola

Pilgrimsskolan AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Arbetsansökan LiF100 i din ansökan

Vi söker en utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog på 100% med start i augusti.

Pilgrimsskolan är en fristående F-3-skola i Aspudden, Hägersten. Vi är en liten skola där alla känner alla, totalt går ca 90 elever på skolan. Skolan är bifrostinspirerad, vilket innebär att vi arbetar tematiskt med fokus på skapande, laborationer och utepedagogik. Hos oss står elevens bästa alltid i centrum!

Lärare, förskollärare och barnskötare arbetar tillsammans i arbetslag. Du kommer att vara en del av vår glada och engagerade personalgrupp där alla arbetar nära tillsammans med barns sociala utveckling, kunskaper och lärande. Arbetstiden är varierande mellan kl. 7.15 och 17.30.

Skola och fritids är helintegrerat. Det innebär att vi delar lokaler och att fritidspersonalen är med eleverna både under skoltid och på fritids. Under skoltid bidrar du på många olika sätt, bland annat genom att skapa arbetsro, hjälpa de elever som behöver extra stöd eller utmaningar, undervisa mindre grupper/halvklasser eller att hålla i lektioner för hela klassen, både inomhus och utomhus. På fritids bidrar du genom att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter enligt läroplanen. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar en trygg miljö för eleverna där gemenskap och nyfikenhet står i fokus.

Vi söker dig som är positiv, påhittig och handlingskraftig. Du har lätt att samarbeta och kommunicera med andra, såväl barn som vuxna. Du ser möjligheter istället för hinder och har ett genuint intresse barns utveckling, lärande och trygghet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pilgrimsskolan AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Pilgrimsskolan AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Arbetsansökan LiF100 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons