Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i fritidshem på Fredriksborgskolan F-6

Lärare i fritidshem på Fredriksborgskolan F-6

Borås Stad · Borås · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 24:2024:112 i din ansökan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

För första gången på 28 år så bygger vi en helt ny grundskola i Borås. Vill du vara med på vår resa och starta upp helt nya Fredriksborgskolan?

Från och med höstterminen 2024 flyttar vi tillsammans med kommunikationsklass och kommungemensam särskild undervisningsgrupp in i den helt nybyggda grundskolan Fredriksborgskolan. Fredriksborgskolan kommer att utgöra entré till den nya stadsdelen Gässlösa som håller på att byggas i södra Borås. Skolan kommer på sikt att ta emot runt 850 elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan kommer det att finnas grundskola F-9, anpassad grundskola 1-9 samt kommungemensamma undervisningsgrupper och på så vis kommer vi vara en stor, integrerad skola som drar nytta av varandras olikheter och anpassar vår undervisning till elevernas olika behov. För oss är det viktigt att barnen och ungdomarna känner sig trygga och sedda. Fredriksborgskolan kommer att vara en stor skola där lokalerna är utformade för att vara den lilla skolan i den stora. Skolan kommer att ha tre rektorer och vara uppdelad i tre skolenheter. Hoppas du vill vara med på vår resa och söka tjänsten som lärare i fritidshem hos oss!

Lärare i fritidshem på Fredriksborgskolan F-6

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem kommer du ingå i ett arbetslag som består av lärare i fritidshem, elevassistent och förskollärare. Du förväntas erbjuda en meningsfull fritidsverksamhet som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter. Här erbjuds du goda förutsättningar för verksamheten med bland annat tillgång till idrottshall och en mycket tilltalande utemiljö.

Utöver det dagliga arbetet i elevgrupp är du ansvarig för planering, utvärdering och uppföljning av aktiviteter på fritidshemmet utifrån nationella mål och riktlinjer, både självständigt och i samarbete med kolleger. Du kommer att samarbeta med olika professioner, i arbetslaget och med kollegor inom andra funktioner på skolan. Du är med och utvecklar skolans verksamhet med fokus på fritidshemsaktiviteter.

Övrig information

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem eller fritidspedagog alternativt legitimerad förskollärare. Du har har ett engagemang för att skapa en stimulerande och utvecklande fritidsverksamhet. Du har god samarbetsförmåga, tar ansvar, är flexibel och initiativrik. Du är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer med både elever, föräldrar och kollegor samt är professionell i ditt bemötande.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borås Stad

Placering

Borås

Kontaktperson

Borås kommun

Vid ansökan:Ange referens 24:2024:112 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons