Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i engelska + ev annat ämne (50-100 %)

Lärare i engelska + ev annat ämne (50-100 %)

EUROPASKOLAN ROGGE · Strängnäs · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens EN24/25 i din ansökan

Vi söker i första hand dig som är behörig lärare i engelska, med lärarexamen och lärarlegitimation enligt skollagens krav där vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och bygger en tjänst för rätt person(/-er). För en heltidstjänst har du ett annat ämne där vår organisation är flexibel utifrån olika ämneskombinationer.

Du brinner för att undervisa, bygga och utveckla relationer och ser mötet med eleven även utanför klassrummet som värdefullt och nödvändigt för att lyckas med uppdraget. Du tycker om att samarbeta och vill arbeta nära både kollegorna i det egna arbetslaget och med annan personal på skolan.

Du har stark egen drivkraft och ett lösningsorienterat förhållningssätt där du gläds åt framgångar men strävar efter att utveckla dig själv och organisationen. Du uppskattar att möta elever i behov av både stöd och stimulans där din pedagogiska skicklighet får användas.

Du är trygg i rollen som ledare i klassrummet, under dina lektioner får eleverna arbetsro samtidigt som du kan ta tillvara på elevernas nyfikenhet.


VÄRDEGRUND

Europaskolan bygger på en humanistisk, vetenskaplig grund, där vi vill utveckla varje elev till en harmonisk och ansvarstagande individ. Här ska eleven bli väl förberedd för nästa steg, som en bra start i livet.

På Europaskolan sätter vi kunskapen i centrum, med engagerade lärare, ordning och reda, trygghet och gemenskap som förutsättningar för lärande. Elevtrivseln är här en viktig del av vår värdegrund liksom att ha höga förväntningar på våra elever. Genom att ge, ta och fordra ansvar, skapar vi tillsammans resultat med tydliga mål för vårt arbete.

Vi vill måna om allas lika värde, där varje elev ska bli sedd, med omtanke, förtroende och respekt. Då ser vi resultat direkt i klassrummet, där var och en får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.


EUROPASKOLAN

Europaskolan Rogge ägs av den ideella Stiftelsen Europaskolan och drivs i form av ett aktiebolag, utan krav på avkastning. Stiftelsen är även politiskt och religiöst oberoende.

Allt eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten, för att utveckla undervisningen och skolan.

Europaskolan Rogge driver som landets enda grundskola två spetsutbildningar av de sexton som finns.


Vänta inte med din ansökan, anställning kan ske innan ansökan går ut då vi skyndsamt vill hitta en långsiktig lösning. CV och personligt brev skickas till ansokan.rogge@europaskolan.se.

Vi tillämpar provanställning.


Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EUROPASKOLAN ROGGE

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Europaskolan Utbildning AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens EN24/25 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons