Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare Förskoleklass / FSK - åk 3

Franska Skolan Göteborg/Medborgarskolan Region Väst · Göteborg · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Franska Skolan Göteborg är en mindre svensk friskola fsk - åk 9 med totalt ca 380 elever belägen i centrala Göteborg. Skolan har fransk profil vilket innebär att alla elever läser franska som modernt språk. Övrig undervisning sker på svenska. Huvudman är Medborgarskolan Region Väst som huvudman, som är en icke vinstdrivande ideell förening.

Skolan har engagerade elever, föräldrar och personal. Hos oss är värdegrunden levande, förväntningarna på eleverna höga och viljan stark att ge eleverna bästa tänkbara skolgång.

Vi söker nu en lärare till en förskoleklass där eventuell möjlighet att följa klassen vidare till åk 1-3 finns. Vi söker dig som skapar god lärandemiljö och har en professionell ingång till ditt uppdrag. Gedigen kunskap inom pedagogik och förmågan att göra anpassningar efter elevers individuella förutsättningar förväntas likaså att du värdesätter samarbete med skolans övriga personal.

Franska skolan Göteborg är en skola på frammarsch! Nu påbörjas en ny expansionsfas där vi skapar parallellklasser till befintliga årskurser i F - åk 3. Vi erbjuder en stimulerande och trivsam arbetsmiljö och söker dig som är sugen på att, tillsammans med oss, bidra till skolans utveckling!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Franska Skolan Göteborg/Medborgarskolan Region Väst

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Medborgarskolan Region Väst

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons