Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare försäljnings- och serviceprogram

Lärare försäljnings- och serviceprogram

Aniaragymnasiet · Göteborg · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare FS i din ansökan

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidaretjänst motsvarande 100% med start höstterminen 2024, 1 augusti.

Tjänsten är knuten till vårt försäljnings- och serviceprogram, där mentorskap är en integrerad del.

Som lärare på försäljnings- och serviceprogrammet spelar du en avgörande roll i att stödja, motivera och vägleda eleverna för att hjälpa dem att uppnå sina kunskapsmål, med hänsyn till deras individuella förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en gynnsam miljö för både elever och personal.

Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl olika program som ämnet. Utöver ämnesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Aniaragymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Krav:

- Din branscherfarenhet är gedigen och aktuell.

- Du har erfarenhet av ämnesövergripande samarbete och att skapa individanpassade lärandemöjligheter.

- Du är en stark pedagogisk ledare som bygger goda relationer med eleverna och främjar deras måluppfyllelse.

- Din undervisning präglas av ett formativt förhållningssätt för att stödja varje elevs framsteg.

- Det är meriterande om du är utbildad yrkeslärare och behörig att undervisa inom ämnen på försäljning- och serviceprogrammet.


Om dig:

I din lärar- och mentorsroll är du väl insatt i elevernas behov och följer deras framsteg mot gymnasieexamen. Dessutom håller du dig uppdaterad om branschens utveckling och gör bedömningar av elever under arbetsplatsförlagd utbildning.

Du brinner för att stödja unga människor och är kunnig inom elev-anpassningar. Du tycker om att samarbeta och du har en vilja att kontinuerligt utveckla ditt arbete. Du är bekant med och bekväm med att använda datorer och digitala verktyg både för undervisning och administrativa ändamål.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aniaragymnasiet

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Positivum Vård och Behandling AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare FS i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons